Προς το περιεχόμενο

Albatron 4870 τι λεει?

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα πηγα σε Nvidia (Gigabyte GTX260 OC) ,επειδη με ενδιαφερει πολυ θερμοκρασια κ θορυβος ,αφου εχω ηδη ψυκτρα Thermalright HR-03 GTX να μην παει χαμενη.

Επιπλεον πηρα το κουτακι Lancool 62 να χωρεσει ανετα

Ελεγα να κανω με την albatron 4870 την πατεντα με τον ανεμιστηρα ,αλλα αφου λετε δεν αξιζει αφησα αυτη την λυση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πάρει αυτή την κάρτα εδώ και κάνα μήνα και όλα πάνε καλά..

Όμως η κάρτα έχει μόνο ένα 6πινο για ρεύμα..Δε θα έπρεπε να έχει 2;

Και στη συσκευασία έχει ένα καλώδιο που απο τη μία έχει 6πινο και απο την άλλη έχει 2 συνδέσεις για ρεύμα τις παλιές που παίρνουν ρεύμα τα dvd-rom κτλ..

Αν τη συνδέσω με το 6πινο του τροφοδοτικού θα είναι το ίδιο;

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση? ενας μεσος gamer καθε ποτε αλλαζει καρτα γραφικων?

καθε 6 μηνες? μια φορα το χρονο?

Δημοσ.

καθe πρώτη του μηνός! :lol:

σοβαρά τώρα αυτό είναι πολύ προσωπική υπόθεση, εξαρτάται από την τσέπη και την καύλ... του καθενός

Δημοσ.

Όποτε δε μπορεί να τρέξει τα παιχνίδια που θέλει στην αναλυση που θέλει..

Δημοσ.

Οταν πιστευει οτι ειναι καιρος για νεα καρτα :-) Και αυτο αναλογος τον χρηστη :-) Εγω πχ κραταω την καρτουλα κανα χρονο πρωτα,να βγαλει και τα λεφτα της πρωτα :-)

Δημοσ.

εξαρταται τι καρτα παιρνεις

Αν παρεις καποια δυνατη ,να μην πληρωσεις βεβαια ενα καρο λεφτα μπορεις ανετα να την εχεις 2-3 χρονια.

Πηρα την 8800GT πριν 2 χρονια και τωρα πηρα την GTX260 .Θα μπορουσα να κρατουσα ομως ανετα την 8800 για 1 χρονο ακομα ,αφου την παλευε πολυ καλα .

Και εκτος απο την καρτα θα πρεπει να συμβαδισει και το υπολοιπο συστημα με αυτη.Δεν μπορει πχ να βαλεις μια GTX295 με ενα celeron ή με μνημες στα 533 και δισκο ΑΤΑ. Γιατι δεν θα αξιοποιει το υπολοιπο συστημα το "τερας" GTX.

Βεβαια οι gamers δινουν προτεραιοτητα πρωτα σε vga ,μετα σε cpu κ μετα σε ολα τ αλλα.Διαφορετικα καθε 2 χρονια θα επρεπε να αλλαζουν pc

Δημοσ.
Ποια υλοποίηση έχεις συγκεκριμένα της 4870;

Έχω της Albatron 1gb..Για κάποιο λόγο έχει μόνο ένα 6πινο..

Και στο κουτί είχε ένα καλώδιο αντάπτορα που στη μία άκρη εχει 6πινο και στην άλλη 2 βύσματα ρεύματος(αυτές που συνδέονταν τα dvd-rom και οι δίσκοι(πριν το sata)..

Απο τότε που την πήρα χρησιμοποιώ αυτό το καλώδιο και δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλα έλεγα μήπως θα ήταν καλύτερα να την συνδέσω στο 6πινο του τροφοδοτικού μου..

Δημοσ.

άμα είχες πρόβλημα με τα pins ( a.k.a power ) το πισί σου δεν θα έβγαζε εικόνα καν. Το 'χω πάθει πόσες φορές, ακούς το boot, "φωνάζουν" τα λαμπάκια, αλλα δεν υπάρχει εικόνα. Μετά από λίγη ώρα καταλαβαίνεις ότι ξέχασες να βάλεις ένα 6-pin, 8-pin :P

Δημοσ.

Λοιπον την καρτα την εχει ο αδερφος μου. Δεν ξερω αν το εχω πει σε αυτο το θεμα. Απο temps ειναι μια χαρα εχει και μικρο μηκος. ΑΛΛΑ: Τα τσακαλια της Albatron για να ριξουν το κοστος εχουν απενεργοποιησει την αυτοματη ρυθμιση ανεμιστηρα και η Albatron κανει σαν τρενο. Σαν αεροπλανο μαλλον αφου δουλευει παντα 100% ο fan. Με δυο λαστιχακια βαζεις ανετα εναν 80αρη και τα πραγματα φτιαχνουν ομως. Αλλα και παλι εξαιτιας αυτου δε θα προτεινα σε κανεναν να αγορασει ''κομμενες'' εκδοσεις για να γλυτωσει 15 ευρω. Δεν αξιζει. Εγω πηρα μτχ 4890 και κλοκαρει σαν τρελη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...