Προς το περιεχόμενο

Albatron 4870 τι λεει?

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι την συγκεκριμενη αφου και η cpu μου δεν λεει για καλυτερη ,αλλα και οτι δεν θελω να διαθεσω περισοτερα απο τα 130 ευρω που κοστιζει και νομιζω οτι στα χρηματα αυτα ειναι value for money αγορα

Βασικα την θελω για αναλυση 1680χ1050 σε cod 4 k 5 ,αλλα και για το επερχομενο cod.Εχω την 8800GT και παιζει σχετικα καλα σε αυτην την αναλυση τα cod ,αλλα θελω κατι καλυτερο

Σκεφτομαι να παρω αυτη την καρτα και να βγαλω το ανεμιστηρι και να βαλω ενα ρυθμιζομενο120αρη πανω ,να τον στερεωσω με δεματικα ,γιατι μου φαινεται μουφα το μαμισιο ανεμιστηρι. Τι λετε?

Δημοσ.

+1 για την 5750 αν και κατά τη γνώμη μου δε θα δεις μεγάλη διαφορά σε σχέση με την 8800GT.

Τώρα αν καταφέρεις να δώσεις την 8800GT σε μια πολύ καλή τιμή και δε χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, go for it, αλλά στη θέση σου εγώ θα μάζευα λίγα ακόμη για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

όχι κακή για τα λεφτά της αν μπορείς να αντέξεις τον υπερβολικό θόρυβο που κάνει...γιατί δε κοιτάς και για μεταχειρισμένη?αν θες μόνο καινούργια κοίτα με κάτι παραπάνω και αυτές... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200202353

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515733

εγώ απο 8800gt πήγα σε vapor-x 4890 και είδα μεγάλη διαφορά...η 4890 είναι λίγο καλύτερη απο την 5770 αλλά αυτή είναι φτηνότερη και έχει λιγότερη κατανάλωση

Δημοσ.

Λίγο καλύτερη από την 5770 τώρα που δεν υπάρχουν drivers και δεν έχει βγει και τίποτε με dx11 θες να πεις..:P

Αν την βρήκες πολύ καλή τιμή μεταχειρισμένη την 4870 πάρτην αλλιώς 5750..

Δημοσ.
Λίγο καλύτερη από την 5770 τώρα που δεν υπάρχουν drivers και δεν έχει βγει και τίποτε με dx11 θες να πεις..:P

Αν την βρήκες πολύ καλή τιμή μεταχειρισμένη την 4870 πάρτην αλλιώς 5750..

drivers θα βγούνε σύντομα οπότε θα δούμε:-) όσο για το directx11 έχουμε καιρό μπροστά μας

Δημοσ.

συμφωνω με τον outlaw star στο οτι καλυτερα να παρεις καποια 4890 οπως 8α κανω και εγω με το που βγει το mw2...

δες και εδω ενα benchmark για το cod5 που κατα την αποψη μου 8α εχει σχεδον τις ιδιες απαιτισεις με το mw2... ----->> http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd_4890/10.htm

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να πάρετε καινούρια κάρτα 48χ0 τώρα;;;

Τσάμπα λεφτά θα δώσετε..Ή που παίρνεις μια 5850 ή πέφτεις σε 5770/5750.Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος αγορά.

Δημοσ.
Είναι δυνατόν να πάρετε καινούρια κάρτα 48χ0 τώρα;;;

Τσάμπα λεφτά θα δώσετε..Ή που παίρνεις μια 5850 ή πέφτεις σε 5770/5750.Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος αγορά.

εγώ δε διαφωνώ ότι και οι 2 είναι πολύ καλές αγορές..για αυτό και η 5770 ήταν στις προτάσεις μου..αν όμως η 4890 είναι τελικά ποιο γρήγορη ακόμη και με τους νέους drivers (δικιά μου αίσθηση είναι ότι η 5770 παίζει μάλλον στα όρια της 4870) για ποιο λόγο να μην την προτιμήσει?το direct x 11 μάλλον αργεί ακόμη ώστε να το δούμε όπως πρέπει να δείχνει...αλλά εγώ επιμένω ότι αφού το παιδί δίνει μέχρι 130 ευρώ ας κοιτάξει στα μεταχειρισμένα γενικώς παίζουν προσφορές ειδικά σε 4870...

5850 με τον e6750 ειδικά αν δε παίζει και o/c στα 3,5 τουλάχιστον θα προκαλεί bottleneck και αρκετό αν είναι στα default οπότε δεν αξίζει...στα λεφτά που κοιτάει για μένα είναι κάπου ανάμεσα σε 4870,4890,5770

Δημοσ.
Για εμένα κοιτάει 5750/5770 για οτιδήποτε άλλο(καινούριο πάντα-δεν μιλάω για μεταχειρισμένο) κοιτάει σε λάθος μεριά.

συμφωνώ και επαυξάνω :-)

Δημοσ.

Ρε παιδια η 5750 ειναι πολυ μακρια σε επιδοσεις απο τη 4870. Ακομα και η 5770 ειναι περιπου 5-10% πιο αργη απο τη 4870. Οσο αφορα τη πατεντα, απλα μην το κανεις. Θα την καψεις τη καρτα.

Δημοσ.
To 5-10 από που προκύπτει;

Θα χαρώ να δω και μετρήσεις με drivers ή σε παιχνίδια dx11 που δεν είναι και ότι πιο μακρινό.

Απο ολα τα reviews που κυκλοφορουν...

Οσο για το DX11 δεν θα επρεπε να αποτελει κριτήριο αγορας αυτη τη χρονικη στιγμη κατα την αποψη μου. Οπως και να εχει το COD:MW2 δεν θα εχει DX11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...