ihthiologos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 παιδια καλησπερα πριν εναμιση μηνα αγορασα ενα φορητο υπολογιστη μου ειπαν πως δικαιουμαι αναβαθμιση σε windows 7 αλλα αυτο δεν το αναλαμβανε το eshop απο οπου και αγορασα τον υπολογιστη, αλλα μου ειπαν πως θα το εκανα εγω... μηπως καποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω προκειμενου να μπορεσω να παρω την αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των πρωτερων.
PETERANOS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 παιδια καλησπερα πριν εναμιση μηνα αγορασα ενα φορητο υπολογιστη μου ειπαν πως δικαιουμαι αναβαθμιση σε windows 7 αλλα αυτο δεν το αναλαμβανε το eshop απο οπου και αγορασα τον υπολογιστη, αλλα μου ειπαν πως θα το εκανα εγω... μηπως καποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω προκειμενου να μπορεσω να παρω την αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των πρωτερων. Για τη δεν ρωτάς λεπτομέρειες από εκεί που το αγόρασες είναι υποχρεωμένοι να σε καθοδηγήσουν λογικά!!
ihthiologos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 ρωτησα αλλα η απαντηση ηταν πως ο πωλητης δεν εμπλεκεται με αυτο και οτι ειναι αποκλειστηκα μεταξυ εμενα και της microsoft......
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πηγαινε στο site του κατασκευαστη του laptop σου.Λογικα εκει θα υπαρχουν οδηγιες. Στην δικια μου περιπτωση η packard bell εχει σελιδα οπου δινεις το serial του laptop σου και στην συνεχεια δινεις ονομα,διευθυνση κλπ κλπ και σου στελνει τα 7 οταν κυκλοφορησουν με τα εξοδα αποστολης δικα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.