l2freak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας.Πριν λιγο καιρο ο εφεδρικος παλιος μου υπολογιστης σταματησε να ανοιγει!Τον πηγα στο πλαισιο και μου ειπανε οτι η motherboard χαλασε λογο παλαιοτητας , οτι δυσκολα θα βρω αλλη τετοια και καλυτερα να τον πεταξω.Αφενος εχει δικιο αφετερου μηπως θελει να αγορασω απο το μαγαζι του κενουργιο υπολογιστη ??Σκεφτηκα να απευθυνθω σ αυτο το φορουμ γιατι αν το παω ξανα σε μαγαζι για να το δει θα μου παρει χρηματα(και ας μη το φτιαξει) οπως το πλαισιο..Σας παραθετω τα χαρακτηριστικα του και πειτε μου αν μπορω να βρω motherboard και αν ναι που(σε πμ αν δεν θελετε δημοσια) Λοιπον AMD CPU ADA3500BIBOX ATHLON 64 3500+S939 KINGS MEMORY KVR400X64C3A/512 DDR400/512 HEROICHI ΤΡΟΦ 385WR-PT 24/20P SILENT RET XFX VGA PCI-E 6200TC 128MB LP PVT44PRAMG Αυτα τα ειχε στην αποδειξη καθως και κατι αλλα (πλητρολογιο, ποντικι, κ.α) τα οποια δεν τα ποσταρα γιατι δεν παιζουν ρολο..Η ram του ειναι ddr1 ? δεν μπορω να καταλαβω..Παιδια στυριζομε πανω σας οποιος ξερει κατι ας το πει θα με βοηθησει.Ευχαριστω
Net. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/s/46542/Asrock-939N68PV-GLAN.html - όλα τα καταστήματα που την έχουν διαθέσιμη αν και θα σου έλεγα να το πάρεις από εδώ: http://www.zero1.gr/index.php?cPath=70_71
mohic4n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ναι, η μνημη ειναι DDR1. Πολυ πιθανον ιδια μητρικη να μη βρισκεται, σιγουρα σε socket 939 ειναι 1ον) πολυ δυσκολο να βρεις και να ειναι φθηνο, 2ον) αν βρεις θα ειναι μεταχειρισμενη (αρα και αμφιβολο ποσο θα σε βγαλει ακομη), 3ον) σιγουρα ασυμφορο για φτιαξιμο. Αν δουλευες σε αυτο το pc: Γνωμη μου, κοιτα να πουλησεις τον επεξεργαστη, τη μνημη και το τροφοδοτικο. Οσα βγαλεις απο εκει δωστα για την αγορα ενος νεου υπολογιστη. Τη καρτα γραφικων την κρατας, και τη βαζεις στο νεο μηχανημα, που και πολυ πιο γρηγορο θα ειναι, και καινουργιο (αρα εγγυηση), και θα σε βγαλει για καποια χρονια ακομη. Αν δε θες να πας σε νεο μηχανημα τοτε τη λυση θα τη βρεις μονο στα stock των μαγαζιων....
l2freak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.skroutz.gr/s/46542/Asrock-939N68PV-GLAN.html - όλα τα καταστήματα που την έχουν διαθέσιμη αν και θα σου έλεγα να το πάρεις από εδώ: http://www.zero1.gr/index.php?cPath=70_71 ευχαριστω αλλα αυτη που μου προτινεις θα κανει 100% ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:24 ---------- Ναι, η μνημη ειναι DDR1.Πολυ πιθανον ιδια μητρικη να μη βρισκεται, σιγουρα σε socket 939 ειναι 1ον) πολυ δυσκολο να βρεις και να ειναι φθηνο, 2ον) αν βρεις θα ειναι μεταχειρισμενη (αρα και αμφιβολο ποσο θα σε βγαλει ακομη), 3ον) σιγουρα ασυμφορο για φτιαξιμο. Αν δουλευες σε αυτο το pc: Γνωμη μου, κοιτα να πουλησεις τον επεξεργαστη, τη μνημη και το τροφοδοτικο. Οσα βγαλεις απο εκει δωστα για την αγορα ενος νεου υπολογιστη. Τη καρτα γραφικων την κρατας, και τη βαζεις στο νεο μηχανημα, που και πολυ πιο γρηγορο θα ειναι, και καινουργιο (αρα εγγυηση), και θα σε βγαλει για καποια χρονια ακομη. Αν δε θες να πας σε νεο μηχανημα τοτε τη λυση θα τη βρεις μονο στα stock των μαγαζιων.... Φιλε μου δεν εχω σκοπο να δοσω 10ρα καθως εχω και laptop αλλα και αλλo desktop ευχαριστω πολυ που απαντησες και αυτα που μου ειπες θα τα εκανα αν ηταν ο μοναδικος υπολογιστης που εχω αλλα τωρα το μονο που θελω ειναι να δωσω κανα 50ρι για μιτρικη και τελος αν γινεται!socket939 τι ακριβως ειναι ? η κατηγορια μητρικης που ψαχνω ?
mohic4n Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 AMD CPU ADA3500BIBOX ATHLON 64 3500+S939 Socket 939, ονομαζεται η βαση στην οποια κουμπωνει ο επεξεργαστης σου. Εγω σου προτεινα 2 λυσεις. Το ποια θα ακολουθησεις ειναι καθαρα δικη σου επιλογη. Απο πανω ο αλλος φιλος, εδωσε links με μητρικες, που θα κανουν για τον επεξεργαστη σου. Αν δε σου αρεσει καποια απο αυτες συνεχιζεις το ψαξιμο.
l2freak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 AMD CPU ADA3500BIBOX ATHLON 64 3500+S939 Socket 939, ονομαζεται η βαση στην οποια κουμπωνει ο επεξεργαστης σου. Εγω σου προτεινα 2 λυσεις. Το ποια θα ακολουθησεις ειναι καθαρα δικη σου επιλογη. Απο πανω ο αλλος φιλος, εδωσε links με μητρικες, που θα κανουν για τον επεξεργαστη σου. Αν δε σου αρεσει καποια απο αυτες συνεχιζεις το ψαξιμο. Σ αυτη τη βαση θα κουμπωνουν ομως και η ραμ και η υπολυπες καρτες?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κωλαει ο επεξεργαστης με την βαση αλλα να μην κωλλανε οι ραμ η οι καρτες(γραφικων, ηχου)?
Net. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπε και ο phanispal όλα είναι συμβατά. Σου πρότεινα το συγκεκριμένο κατάστημα λόγο αξιολογήσεων στο skroutz και όχι από προσωπική εμπειρία.
l2freak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπε και ο phanispal όλα είναι συμβατά. Σου πρότεινα το συγκεκριμένο κατάστημα λόγο αξιολογήσεων στο skroutz και όχι από προσωπική εμπειρία. Σας Ευχαριστω ολους που απαντησατε Θα την αγορασω αυριο και θα την βαλει ενας γνωστος .Αν εξακολουθησει να μην ανοιγει ,, εδω εισαστε
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δε νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αλλά όπως είπες, εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.