odyodyodys Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Hi all, Έφτιαξα ένα χάρτη με τις 200 καλύτερες ελεύθερες κάμερες της Ελλάδας. Ορίστεεεεεε: http://odys-online.blogspot.com/2007/07/webcam.html Ελπίζω να σας αρέσει!
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 1.μπαινεις στα σιτε που χουν τις καμερες κ παιρνεις τα screenshot?γιατι δεν πετας λινκ? 2.μπορει καποιος να μου πει γιατι οσοι εχουν στησει ipcams κτλ τις εχουν να στελνουν μονο photos κ οχι video?
Predatorkill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 To βιντεο τρωει πολυ περισσοτερο bandwidth απο μια απλη φωτογραφια, και απο τη στιγμη που κανει stream, θελει πολυ καλο upload ο ιδιοκτητης της καμερας στη γραμμη του. Ειναι πολυ πιθανον να υπαρχουν πολλοι χρηστες την ιδια στιγμη συνδεδεμενοι στη καμερα, φαντασου ποσο μεγαλο Bandwidth θα χρειαζοταν για να στειλει απροβληματιστα βιντεο σε ολους. Η φωτογραφια ειναι πολυ μικροτερη σε μεγεθος, και εχει και Screenshot interval καθε μια ωρα ας πουμε οποτε το cache του browser δεν κατεβαζει νεα φωτογραφια αμα κανει καποιος hammer τη καμερα καθε ενα λεπτο, οποτε παλι γλυτωνει bandwidth.
tempo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 πολύ καλή δουλειά φίλε... και με την ευκαιρία να σου πω ότι είμαι χαρούμενος γιατί ξαναλειτούργησες το site σου που μάλλον το είχες παρατήσει αρκετό καιρό. Το παρακολουθώ απο παλιά...
harrysvr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Hi all, Έφτιαξα ένα χάρτη με τις 200 καλύτερες ελεύθερες κάμερες της Ελλάδας. Ορίστεεεεεε: http://odys-online.blogspot.com/2007/07/webcam.html Ελπίζω να σας αρέσει! Δε φτάνει που δε ρωτάς τον εκάστοτε ιδιοκτήτη για το αν θέλει να πάρεις εικόνα, δεν βάζεις ούτε link απο την κάμερα...
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πολύ μου άρεσε η δουλειά σου, αλλά κάτω από κάθε φωτογραφία πρέπει να βάλεις τουλάχιστον το link του ιστοτόπου που παίρνεις την εικόνα.
Blondeamon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Αφου είναι public μωρε οι κάμερε τι κλαίγεστε και θέλετε λινκ? Τι μας νοιάζει απο που τις πήρε, απλά να δούμε το περιεχόμενο θέλουμε ελεος λες και σας κλέψανε τα δικαιώματα απτη νεα σας ταινια κανετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.