paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδια, υπάρχει κάποιος τρόπος για να κανω streaming οτι βλέπω σε ενα ατομο απο τον dreambox 500s μου; σκεφτηκα το msn & web camera αλλα δεεεεεν λεει καθολου, χαλια ποιοτητα εικονας κλπ κλπ κλπ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- σημειωτέον, συνδέεται με wireless access point της TP-LINK ως CLIENT πανω στο Level one WBR-3460A ρουτερ μου.
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 κανεις; τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια;
toninosfc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Αν θυμασε ειχαμε μιλησει ξανα...θελω να μου στειλεις με πμ πως ακριβως εχεις εγκαταστησει το 500ς σου. Δηλαδη πως το συνδεσες με το router κτλ. (γιατι κατι για TP-LINK ως CLIENT πανω στο Level one WBR-3460A ρουτερ λες )......ευχαριστω......
Bourdoulas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Από τη στιγμή που συνδέεται πάνω στο router σου μπορεί να μπει στο web interface του Dreambox και να δει ότι βλέπεις κι εσύ μέσω του WebXTv.
paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 αυτό το έκανα... αυτό που θέλω είναι με κάποον τρόπο από αλλο pc ΜΕΣΩ internet να βλεπω... καμια ιδέα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ---------- Αν θυμασε ειχαμε μιλησει ξανα...θελω να μου στειλεις με πμ πως ακριβως εχεις εγκαταστησει το 500ς σου. Δηλαδη πως το συνδεσες με το router κτλ. (γιατι κατι για TP-LINK ως CLIENT πανω στο Level one WBR-3460A ρουτερ λες )......ευχαριστω...... τωρα ειδα το μυνημα σου. εχει πληροφορίες εδω αν κανεις οτι λεει θα σου δουλεψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.