Προς το περιεχόμενο

Απο 32bit σε 64bit!!

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα windows vista 32bit αγορασμένα, εάν πάρω από τον ‘’θειο’’ τα Vista 64bit θα μπορέσω να βάλω το κλειδί που έχω? Από όσο ξέρω το κλειδί αγοράζεις στην ουσία!

Δημοσ.
Έχω τα windows vista 32bit αγορασμένα, εάν πάρω από τον ‘’θειο’’ τα Vista 64bit θα μπορέσω να βάλω το κλειδί που έχω? Από όσο ξέρω το κλειδί αγοράζεις στην ουσία!

To κλειδι σου ειναι μονο για χ32, καλυτερα να πεις στον θειο σου να σου φερει τα win7 ultimate x64.

• Moderators
Δημοσ.
To κλειδι σου ειναι μονο για χ32, καλυτερα να πεις στον θειο σου να σου φερει τα win7 ultimate x64.

Εαν πει στο θειο να του φερει τα 7,θα χρειαστει και αντιστοιχο key για να ειναι γνησια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω σημερα αναβαθμισα το Lenovo T400 απο Vista Business 32bit σε Windows 7 Pro (64bit clean install) με το key που μου εστειλε η Lenovo για Windows 7 Pro 32bit Upgrade χωρις κανενα προβλημα, απλα βρηκα και κατεβασα το Windows 7 64bit OEM.

Δημοσ.

Εβαλα ενος φιλου τα Windows 7 Home Premium upgrade (original) απο Vista Home basic. Το πακετο αναβαθμισης εχει και τα 2 DVDs (32bit & 64bit), απλα με το ιδιο key βαζεις οποιο θελεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...