Προς το περιεχόμενο

Ανταπτορας IDE/SATA to USB

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω αυτον τον ανταπτορα ή καποιον παρομοιο.

http://www.mallbit.gr/ypologistes/aksesoyar-gia-pc/eksot.-esot.-thhkh-gia-diskoys/3161-logilink-adapter-usb-2.0-to-sata-25-and-35-inch-hdd-otb.html

Στο e-shop δε τον βρηκα.

Εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο παρομοιο ??

( Mε λιγα λεφτα .. :-D)

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Σε κατι δισκους που εχω ωστε να μεταφερω αρχεια μεσω USB θυρας

Ή μπορεις να το χρησιμοποιεις για να συνδεεις ενα dvd rw με νετμπουκ μεσω usb για κανα γρηγορο φορματ χωρις να μπλεκεις με φλασακια.

Κι αλλες διαφορες χρησεις

:-)

edit

Οπως το δειχνει η εικονα εδω.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272961

Τετοιο θελω.

Δημοσ.

( ...πάντως οι "εσωτερικοί" δίσκοι δεν προσφέρονται για ala-flash χρήση, αν αυτό έχεις στο νου σου, τα φτύνουν με τα χτυπήματα από εδώ και εκεί... )

Δημοσ.

Ναι το ειδα αυτο.

Thanx

Μαλον σε αυτο θα παω αλλα κοιταγα μπας και υπαρχει καμια πιο φθηνη λυση για την ιδια δουλεια.

Δημοσ.

(το περίμενα αυτό...)

...και ποιός λοιπόν σ' εμποδίζει; Άμα θες κάνεις κομφετί το κουτάκι, και κρατάς τον controller, τον κονέκτορα, και το USB καλώδιο. Άμα πάλι δε θες να καταστρέψεις ένα τέτοιο έργο τέχνης, απλά κρατάς το καπάκι του ανοιχτό, και συνδέεις απ' ευθείας στο εσωτερικό του την καλωδιοταινία (δότι ο μεταροπέας των 25€, δεν είναι τίποτα παραπάνω, και είναι και πάλι ένα ματζαφλάρι που κρέμεται).

So simple, και γλιτώνεις και κοντά στα 10 €

* εκτός κι αν εννοείς ότι έχεις ΚΑΙ IDE συσκευές, αλλά το "/" στο "SATA/IDE" δεν είναι διευκρινιστικό.

Δημοσ.

Ωραια η προταση σου ομολογω να πω.

Αλλα ναι εχω και IDE δισκους και dvd. :-(

Mαλον θα παω στη λυση του eshop με τα 24 ευρω γιατι δε βλεπω καποια αλλη φθηνοτερη και για IDE

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569675

Δημοσ.

για το "πακέτο" IDE & SATA , ναι, δεν υπήρξε, και δε νομίζω να υπάρξει καν κάτι φθηνότερο.

μιλάμε για controllers, μη ξεχνιόμαστε...

* εκτός της εναλλακτικής, να τσιμπήσεις κάτι από αγγελία...

ακόμα και 'δω στο isomnia, έχω πετύχει να πουλιέται 10, 15...

Δημοσ.
για το "πακέτο" IDE & SATA , ναι, δεν υπήρξε, και δε νομίζω να υπάρξει καν κάτι φθηνότερο.

μιλάμε για controllers, μη ξεχνιόμαστε...

* εκτός της εναλλακτικής, να τσιμπήσεις κάτι από αγγελία...

ακόμα και 'δω στο isomnia, έχω πετύχει να πουλιέται 10, 15...

Ναι παιζει κι αυτο αλλα αν βαλεις και τα μεταφορικα μετα ερχεται μια η αλλη.

Θα δω μπας και βρω κανα μεταχειρο παντως κι αν δεν...

Μαλον θα καταληξω eshop.

Ευχαριστω για τη βοηθεια man :-)

Δημοσ.

ωπ σωστός, τώρα πρόσεξα το Κεφαλλονιά...(αν και με ~3 € -απλό- ΕΛΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ η δουλειά. Το θέμα είναι βέβαια να βρεθεί κάποιος. Τεσπά, βάζεις μι' αγγελία, περιμένεις 2-3 μέρες, και μετά e-shop)

Δημοσ.
ωπ σωστός, τώρα πρόσεξα το Κεφαλλονιά...(αν και με ~3 € -απλό- ΕΛΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ η δουλειά. Το θέμα είναι βέβαια να βρεθεί κάποιος. Τεσπά, βάζεις μι' αγγελία, περιμένεις 2-3 μέρες, και μετά e-shop)

Δικιο εχεις.

Θα δω και θα αποφασισω τελικα τι θα κανω.

Ενα τετοιο θα μου χρειατει παντως...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...