kousman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το προγραμμα? κολλησα ιο (virut) και απο'οτι διαβασα σε διαφορα forum μπορω να τον ξεφορτωθω μονο με αυτο το προγραμμα ....αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα και εχει χρησιμοποιησει το προγραμμα ας το αναφερει γιατι εχω καποιες αποριες ..ευχαριστω
alex89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δεν το γνωρίζω φίλε μου. Γιατί δεν κατεβάζεις κάποια έκδοση trial από το kaspersky, panda kλπ να κάνεις τη δουλειά σου; Είναι γνωστά προγράμματα και με καλά αποτελέσματα .
-BraiN- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 http://www.freedrweb.com/livecd/ Τα σπάει απλά... δοκιμασέ το θα σωθείς. Το κατεβάζεις και το καίς σε ένα δισκάκι ή κατεβάζεις και το unetbootin και το βάζεις σε flashaki.
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλα διαβασες. Για οποιονδηποτε patching virus όπως virut, sality το drweb ειναι άψογο, γιατι ειναι πολυ καλο στο να κανει repair τα μολυσμενα αρχεία. Μπορεις πρωτα να δοκιμασεις με το cureit, χωρις να χρειαστεις cd. Αν μπορεις να μπεις στο συστημα βεβαια και να κατεβασεις οτιδηποτε
kousman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια τι κατεβαζω απο το http://www.freedrweb.com/livecd/ ???μου βγαζει κατι παραξενα οταν παταω να το κατεβασω
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Αν πατήσεις στοκουμπι που έχει μετά θα σε παει στον κατάλογο. Εκει εκτος των άλλων, έχει ένα pdf στα αγλλικά (λογικά οδηγίες) και έχει και το .iso που χρειάζεσαι. Ορίστε όμως και direct link: Dr.Web LiveCD iso
kousman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 αυτο το βρηκα ..το ειχα ξανακατεβασει το ιδιο αρχειο και το ειχα καψει σε ενα cd ..τα προβληματα που αντιμετωπισα ηταν 1.ενω εκανα boot απο το cd μετα ενω δειχνει να εχει μπει στο περιβαλλον του προγραμματοσ(διανομης) κολλαει εκει...δεν μου εμφανιζει τπτ αλλο οση ωρα και αν το αφησω...βεβαια εγω προσπαθησα να το παιξω και μεσω vmware και ετρεξε κανονικα η διανομη αλλα το θεμα ειναι οτι οταν πηγα να κανω scan δεν μου ειχε τον φακελο C αλλα κατι αλλα αρχεια (πατωντας στο add) τα οποια τα σκαναρα και δεν ειχαν τπτ...(οποιος το εχει τρεξει πιστευω να καταλαβαινει) το 2ο μου προβλημα ειναι δλδ αν το τρεξω μεσω vistual machine θα κανει δουλεια? ή θα ειναι μουφα και αν ναι ποιος φακελους πρεπει να σκαναρω
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εννοείς να το τρέξει σε virtual machine και απο εκεί να σκανάρεις το host συστημα; Δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι τετοιο. Δοκίμασε να δεις στις ρυθμισεις του virtual να βαλεις shared folder ολο τον c του υπολογιστη σου. Επισης κατεβασε και διαβασε το pdf που υπαρχει στον παραπανω καταλογο. Εγώ βέβαια θα σου προτεινα να κατεβαζες το drweb cureit, και να το τρεξεις απο ασφαλη λειτουργια, δεν ξερω αν το δοκιμασες ήδη, παντως πολλες φορες δουλευει ετσι
kousman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 αυτο με τον C δεν τον βρισκω εχωκατεβασει το cureit και του κανω τωρα scan πιστευω να κανω δουλεια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:28 ---------- ρε παιδια πως θα καταλαβω αν εχω ακομα τον ιο?κανω σημερα ολη μερα scan με το drweb cureit και δεν εχει βρει τπτ? πηγα στο task manager αλλα δεν βλεπω να τρεχει τπτ το παραξενο στο συστημα
HamerZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πάρτε ένα πακέτο με πληροφορίες και εργαλεία για την αντιμετώπιση του, που είχα κάνει πριν καιρό. http://rapidshare.com/files/294724163/Virux___VIRUT_new_virus_2009.rar
flik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια πως θα καταλαβω αν εχω ακομα τον ιο?κανω σημερα ολη μερα scan με το drweb cureit και δεν εχει βρει τπτ? πηγα στο task manager αλλα δεν βλεπω να τρεχει τπτ το παραξενο στο συστημα Αν φαινεται να λειτουργει κανονικα το σύστημα, κανε ενα quick scan και με το av που χρησιμοποιεις. Αν δεν βρει και αυτο κατι, λογικα εχεις καθαρισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.