JACK20AF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εχω ιντερνετ cosmote on the go , αν ξέρει κάποιος να μου πει ,αν γίνεται κάποιος ξένος να συνδεθεί με τον λογαριαμό μου στο ιντερνετ.Και αν γίνεται είναι δυνατον στο ιστορικό μου να φαίνονται οι σελίδες στις οποίες μπήκε;
sfakattack Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί ασύρματα κάποιος και να σου κλέψει τη σύνδεση.Το on the go παίρνει σήμα 3g από τη cosmote.Ελπίζω στο σπίτι του να το φυλάς καλά ωστόσο γιατί τις σελίδες δε μπορείς να τις ελέγξεις...
JACK20AF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα φίλε, το πρόβλημα είναι ότι την ώρα που ημουνα συνδεδεμένος στο ίντερνετ εμφανιζονται στο ιστορικό σελίδες στις οποίες δεν μπήκα, μήπως αρχίζω να τρελαίνομαι;
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα φίλε, το πρόβλημα είναι ότι την ώρα που ημουνα συνδεδεμένος στο ίντερνετ εμφανιζονται στο ιστορικό σελίδες στις οποίες δεν μπήκα, μήπως αρχίζω να τρελαίνομαι; Δεν γίνεται να σου κλέψουν τη σύνδεση, εκτός αν τους δώσεις το στικάκι. Για στείλε μερικές σελίδες που δεν μπήκες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.