Jason13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εχω το X16-HDX16-1050EV της hp laptop με εγκατεστημενα τα windows home premium 64bit και το πηρα πριν της 21 ιουνιου, οπου η hp δινει free αναβαθμιση σε windows seven το αντιστοιχο...πηγα στο ελληνικο site ths hp εβαλα κωδικο που ζηταει για να δει αν μπορω να το αναβαθμισω σε windows seven και μου λεει οτι μπορω μονο με 30 ευρω δηλ. απο windows vista premium 64bit σε windows seven premium 64bit.....αυτο εγινε γιατι Θεωρητικά το πηρα πριν της 21 ιουνιου ή σε ολα τα λαπτοπ με μονο 30 ευρω γινεται απο vista se seven?? και τελος μπορω απο premium να τα παω σε seven ULTIMATE με παραπανω τιμη???και αν συμφερει αυτο<<<«
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μονο στις αναβαθμισεις και σε οσους το δικαιουνται ισχυει αυτο με τα"λιγα" ευρω.Δυστυχως το"δωρεαν"αναβαθμιση,μονο δωρεαν δεν ειναι.Η packard bell μου τα στελνει με 14 ευρω.Τα 30 που ζηταει απο σενα ειναι λιγο ακριβα για"δωρεαν upgrade".Ειχε γινει και θεμα στο slashdot http://news.slashdot.org/story/09/10/05/1242259/Hidden-Fees-Discovered-For-Free-Windows-7-Upgrade Oσον αφορα το upgrade σε ultimate θα πρεπει να παρεις το κανονικο πακετο upgrade,οσο κοστιζει αυτο.
Jason13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 εγω δεν το πηρα ομως 26 ιουνιου το πηρα μαιο..μηπως για να τους κανω πληρωσω μου βαζουν εμενα 30 ευρω???? τελικα συμφερει αν το παραγγειλω με 30 ευρω τα premium seven???(να παρω την hp τηλεφωνο ?) εχει διαφορα το ultimate???? και τα vista με αυτο το λαπτοπ που θεωρειται παρα πολυ καλο κολλαει το π.χ photoshop μερικες φορες κολλαει και αναγκαζομαι να κανω restart , ..δηλ. ελεος vista =svista ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ 30ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ site της hp.gr !!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εαν ειναι να παρεις με 30 ευρω τοτε,μια χαρα ακουγεται. Οσον αφορα τις διαφορες τους ριξε μια ματια εδω http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare-editions/default.aspx
Jason13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 τα ειδα αξιζει ομως premium??? ή η διαφορα premium seven - ultimate seven ειναι σαν basic vista - ultimate vista?? ΚΑΙ τελος μπορω να παρω και αλλο ενα κλειδι για τον υπολογιστη μου που τον εχω σε seven RC1 me 30 eyrv ?? δηλ. 60 ευρω για λαπτοπ και υπολογιστη 2 χρονων?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 τα ειδα αξιζει ομως premium??? ή η διαφορα premium seven - ultimate seven ειναι σαν basic vista - ultimate vista?? Οχι ακριβως,μαλλον διαφορες premium με ultimate http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista_editions ΚΑΙ τελος μπορω να παρω και αλλο ενα κλειδι για τον υπολογιστη μου που τον εχω σε seven RC1 me 30 eyrv ?? δηλ. 60 ευρω για λαπτοπ και υπολογιστη 2 χρονων? Δεν νομιζω να μπορεις να παρεις και δευτερο serial για αλλο υπολογιστη περα απο το laptop σου.
george1994 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εγω δεν το πηρα ομως 26 ιουνιου το πηρα μαιο..μηπως για να τους κανω πληρωσω μου βαζουν εμενα 30 ευρω???? τελικα συμφερει αν το παραγγειλω με 30 ευρω τα premium seven???(να παρω την hp τηλεφωνο ?) εχει διαφορα το ultimate???? και τα vista με αυτο το λαπτοπ που θεωρειται παρα πολυ καλο κολλαει το π.χ photoshop μερικες φορες κολλαει και αναγκαζομαι να κανω restart , ..δηλ. ελεος vista =svista ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ 30ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ site της hp.gr !! Θα σου ζητηθει και αντιγραφο της αποδειξης αγορας (ανεβασμα στο σαιτ της HP, αποστολη μεσο φαχ ή κανονικο ταχυδρομειο) για να μπορουν να πιστοποιησουν την ημερομηνια αγορας.Τα περιπου 30 ευρω (λενε οι εταιριες) αφορουν το κοστος συσκευασιας και αποστολης (βεβαια η Lenovo χρεωνει περιπου 18 ευρω)... μαλλον κατι μενει για την τσεπη τους!!!.
Jason13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δηλ αν η αποδειξη λεει πριν της 26 ιουνιου μπορει να μου το ακυρωσουν;
george1994 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δηλ αν η αποδειξη λεει πριν της 26 ιουνιου μπορει να μου το ακυρωσουν; Δεν ξερω, λογικα δεν θα την δεχτουν αλλα χανεις τιποτα να δοκιμασεις...
StavrosD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω τα 30€ είναι έξοδα για τα υλικά και την αποστολή μόνο. Δεν νομίζω να είναι για κατέβασμα, οπότε καλή τιμή είναι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω τα 30€ είναι έξοδα για τα υλικά και την αποστολή μόνο. Δεν νομίζω να είναι για κατέβασμα, οπότε καλή τιμή είναι. Το νοημα ειναι πως θα μπορουσαν πολυ ανετα να τα χουν για κατεβασμα αφου ελεγξουν το serial του pc κλπ και να ηταν πραγματικα δωρεαν η αναβαθμιση.30€ για"δωρεαν"που ελεγαν στην αρχη,οχι δεν νομιζω πως ειναι καθολου καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.