Προς το περιεχόμενο

mStand by Rain Design. Σύντομο review

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ dude!!!!!

Ορμαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-D:-D:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:00 ----------

Μια ερώτηση. Λέγομαι Κώστας και στις επιλογές εκεί στις κάρτες στο amazon,στο cardholder το έχω δηλώσει σαν Constantinos και όχι Konstantinos. Λέτε να πειράζει? Έχω prepaid... Μου είχαν γράψει στο φάκελο της κάρτας το όνομα με K αλλά δεν θυμάμαι γιατί μου το είχαν γράψει....

Δεν έχω παραγγείλει κάτι ποτέ για να μαι σίγουρος για το τι παίζει... Βασικά έχω παραγγείλει ένα βιβλίο αλλά ακόμα δεν έχει έρθει... Το παράγγειλα στις 16 και μου ήρθαν και τα 2 confirmation mails.

Καμιά ιδέα? Σόρρυ για το offtopic...

Φίλε μου δεν ξέρω αν πειράζει, αλλά σίγουρα μπορείς να το διορθώσεις για να είσαι σίγουρος. Πήγαινε στον λογαριασμό σου να δηλώσεις καινούργια κάρτα και ξαναβάλε την παλιά με το σωστό όνομα αυτή την φορά. Μετά πηγαίνεις και σβήνεις την πρώτη κάρτα που έχεις δηλώσει, ώστε να μην σου βγαίνει η επιλογή να διαλέγεις κάρτα....

Δημοσ.

Όχι ντάξει έχει επιλογή να διορθώσω μόνο το "cardholder name". Το θέμα είναι πως η κάρτα πάνω δεν γράφει κάποιο όνομα,δλδ μου την έδωσαν εκείνη τη στιγμή. Ο τύπος εκεί στην τράπεζα που μου την έδωσε μου έγραψε το όνομά μου στον φάκελο και δεν θυμάμαι γιατί... Γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρετε εαν πειράζει.

Ευχαριστώ πάντως.

PS:Λογικά για να μου έστειλαν confirmation mail και μάλιστα 2 φορές λογικά δεν θα πρέπει να έγινε η παραγγελία? Από την πείρα σας ρωτάω.

Δημοσ.

εγώ είχα παραγγείλει δύο προϊόντα και μου έβγαλε δωρεάν μεταφορικά.

Είχα παραγγείλει ένα apple keyboard και το mStand.

Τι μεταφορικά σου έβγαλε?

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα. Το περίμενα πολύ πιο μεγάλο αλλά είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος. Το περίεργο? Σηκώνει την οθόνη υπερβολικά ψηλά αλλά όχι για να γίνεται ενοχλητικό. Δλδ είμαι 1.96 και η οθόνη είναι ακριβώς στο ύψος των ματιών μου.

Πραγματικά μπορεί η τιμή να τσούζει αλλά είναι κάτι που αξίζει τα λεφτά του για όσους θέλουν την οθόνη πιο ψηλά.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...