Xplayer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Θέλω να αγοράσω ένα CD / MP3 Player και έχω μερικές απορίες Εάν διαβάζει 1. τραγούδια με Bitrate μεγαλύτερο απο128 k/s και συμβατότητα με τους codecs πχ Lame , Blade Enc κλπ 2. Variable Bitrate (Quality 0 έως 3) ; 3. δισκους με περισσότερα απο ένα Session; αν διαβάζει απο το δεύτερο, τρίτο session κλπ ; 4. τραγούδια και από Subfolders ( εάν ναι , πόσα επίπεδα ) ; 5. Συμβατότητα με ελληνικούς χαρακτήρες. Εμφανίζεται στην οθόνη ο τίτλος του τραγουδιού όταν είναι στα ελληνικά ;
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 1) ta pio polla paizoun akoma kai ta 320kbps mp3 2)paizei 3)diskolo 4)dont worry ola 5)Ellinika? I dont know this word
dim_b Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Τα πιο πολλά ούτε καν υποστηρίζουν ID3 tags για να εμφανίζουν τίτλους.
Xplayer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Και κάτι ακόμα (εάν ξέρετε ). Σε Players που δεν έχουν μεγάλη οθόνη για tags πως γίνετε η περιήγηση, δηλαδή πως μπαίνουμε σε subfolders και πως καταλαβαίνουμε που ακριβός είμαστε. Θέλω να πω τι γράφει η οθόνη σε πιο φάκελο είμαστε.
Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Συνήθως έχουν δύο είδους play mode - το File Mode και το Directory Mode. Όταν βρίσκεσαι σε directory mode με το Forward/Back αντί να πηγαίνεις στο επόμενο/προηγούμενο κομμάτι πας στο αντίστοιχο directory.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.