jimys_salonika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ...έχω ένα αρχείο iso 7GB το οποίο εγγράφεται σε DVD Dual Layer....ξέρει κανείς αν γίνεται να το γράψω σε δύο κανονικά DVD , και αν ναι πώς? ευχαριστώ προκαταβολικά....
virus33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ...έχω ένα αρχείο iso 7GB το οποίο εγγράφεται σε DVD Dual Layer....ξέρει κανείς αν γίνεται να το γράψω σε δύο κανονικά DVD , και αν ναι πώς? ευχαριστώ προκαταβολικά.... βασικα πες μου τον λογο που θελεις να το καψεις σε 2 dvd αν ειναι οτι δεν εχεις αντιγραφικο dual layer και θελεις να το κανεις εγκατασταση τοτε χρειαζεσαι το deoon tools, βαζεις το iso μεσα στο demoon tools και το κανεις munt αν θελεις να δεις το εσωτερικο του cd πας στον εικονικο δισκο που εχεις φτιαξει και με δεξι κλικ εξερευνηση μπαινεις μεσα γαι να παις οτι αρχειο θελεις οπως κρακ, η καποιο serial
jimys_salonika Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 βασικα πες μου τον λογο που θελεις να το καψεις σε 2 dvd αν ειναι οτι δεν εχεις αντιγραφικο dual layer και θελεις να το κανεις εγκατασταση τοτε χρειαζεσαι το deoon tools, βαζεις το iso μεσα στο demoon tools και το κανεις munt αν θελεις να δεις το εσωτερικο του cd πας στον εικονικο δισκο που εχεις φτιαξει και με δεξι κλικ εξερευνηση μπαινεις μεσα γαι να παις οτι αρχειο θελεις οπως κρακ, η καποιο serial γι'αυτό ακριβώς!...ευχαριστώ για την λύση πάντως που πρότεινες φαίνεται πιο βολική!
cosmos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Daemon tools λέγεται το προγραμματάκι.Διορθώνω για να το βρει κάποιος που τυχόν δεν το έχει ξανακούσει, καθότι, προφανώς από θέμα βιασύνης ο virus33 έκανε τυπογραφικά λάθη στο όνομα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.