Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση 8800GTS 320MB, με τι;

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ηρθε η ωρα να αντικατασταθει η 8800GTS 320MB.

Ποια ειναι η πλεον ενδεδειγμενη αγορα με γνωμονα παντα το "value for money";

Προοριζεται για απαιτητικα παιχνιδια σε 1680χ1050. Μηπως θα χρειαστω νεο τροφοδοτικο; Εχω αυτο της υπογραφης μου.

Να προσθεσω οτι θα προτιμουσα καποια Nvidia!

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

NVIDIA value for money ουτε με σφαίρες, αλλιώς περιμένεις του χρόνου.

ίσως με ΑΤΙ 5770... (αλλα σαν καινούργια τεχνολογία πιο ακριβη)

Δημοσ.

Πόσα χρήματα περίπου - αν η τιμή της 5770 είναι ok μην το σκέφτεσαι καθόλου - για μεγαλύτερη δεν είσαι με τον E7300 ( clockαρε το το ριμάδι :P )

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Η τιμη της 5770 ειναι μεσα σε αυτα που δινω.

Οσο για το clock-αρισμα του 7300, δεν εχω χρονο για πειραματα. Αν υπηρχαν δοκιμασμενες-σταθερες τιμες ευχαριστως να τις εφαρμοσω! :-D

Δημοσ.

ε λιγο πειραμα δεν βλαπτει. Εχω τον Ε7400 και τον εχω φτασει στα 3.6 μονο πειραζοντας το FSB χωρις παραπανω ρευματα ουτε αλλες αλλαγες.

Δοκιμασε λοιπον το FSB στα 300 - 320 -340 και δες αν εχεις σταθεροτητα.

για παραπανω ισως χρειαστει παραπανω ταση αλλα δεν μου αρεσει να παιζω

με ρευματα. ;)

Δημοσ.

Αν αφιερώσεις κανένα χαλαρό 2ωράκι τα 3,6-3,8GHz τα έχεις χαλαρά και μάλιστα με 0 κόστος μιας και έχεις haf/v8/p5q/i-want-to-be-overclocked-hardware...

Δημοσ.

Έχουμε σχεδόν το ίδιο σύστημα περίπου ... ! Είχα και εγώ μια 8800 GTS και πριν 15 μέρες πήρα μια 4870 γύρω στα 130 και ήμουν μια χαρά! Δυστυχώς όμως είχα μια γυναικία "παρεμβολή" στο σύστημα μου :P και αναγκάστηκα να πάρω μια άλλη κάρτα. Τώρα έχω την 5770 που ήταν σαφώς λίγο πιο ακριβή αλλά στην ανάλυση που μιλάς (γιατί αυτήν έχω και εγώ) σε ότι και αν του έβαλα ... δούλεψε άψογα!! :)

Συμπέρασμα: Όποια κάρτα και να πάρεις απο αυτές τις δύο θα κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει !! Απλά η μια λόγω της καινούργιας τεχνολογίας που έχει είναι λίγο πιο ακριβή.

Δημοσ.

SORRY ρε παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει κατι...... Σκεφτομαι σε λιγο καιρο να αγορασω την 5870.... Εχω τον E8500 στα 4,2ghz λογικα δεν θα εχω προβλημα! Αλλα πολοι ειναι αυτοι που σκεφτοντε να κανουν την ιδια αγορα, πια ειναι τα ορια ενος επεξεργαστη ετσι ωστε οι καινουριες καρτες να αποδιδουν σωστα?(Σε intel και amd)!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...