Manoulas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παίδες πρόσφατα έπεσε ένα φυλλάδιο στα χέρια μου από τον μικρό μου! Αν έχετε παιδιά πάντως αξίζει να ρίξετε μια ματιά γιατί Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ασχολείται κάποιος με τα ταλέντα μας στην Ελλάδα! Η διοργάνωση λέγεται "Schoolleague" και είναι πρωτάθλημα μεταξύ σχολείων. Εγώ τον έγραψα ήδη! Για γνωστούς λόγους δεν γράφω link αλλά νομίζω ότι κάτι γίνεται στην Μπανανία μας! Μία που ανεβαίνει το πρωτάθλημά μας στην Ελλάδα με μεταγραφές σε καλή ηλικία, μία τα ποδοσφαιρικά ταλέντα με τέτοιες κινήσεις... άντε να δούμε! Υπάρχει τίποτα παρόμοιο στο εξωτερικό; Ξέρετε;
De@th L0rd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δε ντρέπεσαι να αποκαλείς τη χώρα σου Μπανανία; j/k Μπράβο για το μικρό, να προσέχετε όμως αυτά τα γήπεδα γιατί έχουν κάνει πλούσιους τους ορθοπεδικούς.
Manoulas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ντρέπομαι που την αποκαλώ Μπανανία αλλά πονάω τόσο πολύ που την βλέπω σε αυτή την κατάσταση που έχω φθάσει σε φάση απελπισίας!!! Όσο για τον μικρό, στα γήπεδα έχουν και γιατρό και γενικότερα μέχρι τώρα, επειδή σαν γονέας ανησυχώ αρκετά, μου έχουν δείξει κάτι πρωτοφανές σε σχέση με κάποιους άλλους που τρέχουν τέτοιου είδους πρωταθλήματα 5x5: Δεν είναι γκατζόγιες, είναι γνώστες, δείχνουν πολύ σοβαροί και το σημαντικότερο, δεν δείχνουν οι ανθρωποι που ήρθαν στην αγορά για να τα αρπάξουν από την τσέπη μου. Κυνηγάνε πολλά και έχουν όραμα. Το γουστάρω πολύ σαν project. Μακάρι να υπήρχε κάτι παρόμοιο όταν πήγαινα και εγώ σχολείο!
Fidelio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Βασικά βλέπω να το έχεις πάρει στα σοβαρά το θέμα - όχι πως δεν είναι ολικά το θέμα της διαπαιδαγώγησης , αλλά εδώ βλέπω μια ποδοσφαιροεμονή ή κάνω λάθος; Τι περιμένεις από τον μικρό; Επίσης είναι λίγο οξύμωρο η χώρα μας να είναι ένα μάτσο χάλια , παρόλα αυτά να ανεβαίνει στο ποδόσφαιρο όπως αναφέρεις στο πρώτο ποστ. Αν όχι ξύμωρο ίσως τραγικό.. Τεσπα , γνώμη μου είναι να αφήσεις τον μικρό να το δει σαν παιχνίδι και διασκέδαση τον αθλητισμό, διαφορετικά αν τον πιέσεις θα τον "κάψεις". Επίσης αν είναι αθλητικό ταλέντο αποκλείεται να μην το εκδηλώσει κάποια στιγμή με τον ένα ή άλλο τρόπο. Μην αγχώνεσαι
Manoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Που βρίσκεις ότι είναι οξύμωρο; Θεωρείς ότι πάει κάτι καλά σαν τομέας εκτός από το ποδόσφαιρό μας; Δεν είναι τυχαίο που το ποδόσφαιρο πλέον συσπειρώνει περισσότερο και πολύ πιο άκοπα τον κόσμο, από ότι η πολιτική. Αρκεί να δεις ποσοστά αποχής και αναποφάσιστους που αλλάζουν "στρατόπεδο" όπως αλλάζει η διάθεση ενός κυκλοθυμικού. Έχω εμμονή με την μπάλα αλλά όχι με τον μικρό. Όσο για τον μικρό, βλέπω ότι έχει ταλέντο, μου αρέσει πολύ που βρέθηκε η εν λόγω διοργάνωση στον δρόμο του και που μπορεί να δοκιμάσει αρχικά, σε φάση παρέας τις δυνάμεις του με πολλά οφέλη (δώρα, χρήματα, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση) και από κει και πέρα βλέπουμε. Το καθεστός της Εθνικής που ανέφερα, το είπα γιατί στην χώρα μας ΔΕΝ υπάρχουν ακαδημίες 5x5 και το Schoolleague είναι η πρώτη κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Εννοείται ότι δεν έχω σκοπό να τον "κάψω" όπως πήγαν να "κάψουν" εμένα ολοσχερώς πριν από χρόνια. Τέσπα, για να μην κουράζω την κατάσταση, γνωρίζετε εσείς κανέναν που να κάνει σοβαρά μία τέτοια δουλειά - να ασχολείται σοβαρά με τα ταλέντα στην Ελλάδα; Αυτό θέλω να πω. Μου ανέφεραν ένα παλικάρι ας πούμε από τους περσινους πρωταθλητές του Schoolleague που έπιασε ανάποδο ψαλίδι σε 5x5. Για όσους ξέρουν, η μπάλα στο 5x5 ούτε να σηκωθεί δεν προλαβαίνει! Αυτή τη στιγμή, μετά από κάποιες κινήσεις της διοργάνωσης, παίζει στην ΑΕΚ. Κανένα περαιτέρω σχόλιο... Αν έχετε παρόμοιο παράδειγμα, πραγματικά θέλω να μάθω γιατί πιθανόν να υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή πέρα από αυτήν, την οποία δεν την γνωρίζω. Αλλά με την ταπεινή μου γνώμη, επειδή έκανα μια μικρή έρευνα κι εγώ, δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτή. Και δείχνει να είναι πολύ καλή...
Fidelio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πρως στιγμήν "φοβήθηκα" οτι πρόκειται για έμμεση διαφήμηση , αλλά μάλλον είμαι παρανοικός. Από την άλλη έχω διαφορετική άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανεβαίνει λες; Σχετικό εντάξει. Εγώ θα το έθετα ως εξής, το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται τόσο σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες , όσο ο δρομικός ρυθμός μιας χελώνας σε έναν μαραθώνιο (δεν υπάρχει λαγός στο παραμύθι αυτό). Το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι αθλιο , αναλογικά θα έπρεπε να παίζαμε καλύτερα τόσα χρόνια , οίτη "Γιόμα" και "παθητικότητα".Δεν βλέπεται.... καλύτερα να παρακολουθήσω τις προγραμματικές δηλώσεις του παπανδρέου .... Καλύ τύχη με τον πιτσιρικά.
Manoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πες το και διαφήμιση. Αφού είναι κάτι καλό!!! Anyway έχεις απόλυτο δίκιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάσταση είναι απολύτως άθλια και γενικά το ποδόσφαιρο σαν ποιότητα είναι πολύ χαμηλό. Αλλά έρχονται παίκτες πλέον. Ο ρυθμός ναι μεν είναι αργός αλλά πάμε καλύτερα. Όσο για τον πιτσιρικά, είναι καλό σαν πρόδρομος το SchoolLeague. Τσεκάρεις και αν του κάνει κλικ το τόπι, τον πας και σε ακαδημία τύπου Νιόπλια, Μίσσα, Αλεξανδρή κλπ. Έτσι πάει... Γενικά όμως και οι ιδιοκτήτες του SchoolLeague για να παίρνουν τέτοια ρίσκα (2.500€ συνολικά δώρα, περιοδικά, διαφημίσεις και λοιπά) πάει να πεί ότι κάτι γίνεται... Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Κρίμα να έχω γεννηθεί την δεκαετία του '70!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Πήγαινέ τον στις ακαδημίες του Βαζέχα που συνεργάζεται και με την Άρσεναλ. Ποτέ δεν ξέρεις.
Manoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μόλις δω ότι τα παίρνει τα γράμματα σίγουρα θα κάνω κίνηση. Αλλά ας δω πρώτα ότι όντως το πάει το θέμα... Είναι πρόδρομος αυτή η διοργάνωση για πολλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.