@_zerocool Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Το παραπάνο ερώτημα... τι να βάλω; Μου πρότειναν να βάλω καρφί σε RCA με χρυσή επίστρωση. Στα ηχεία όπου θα συνδεθεί είναι κάτι philips 2.1 με woofer 250W και δυο δορυφόρους. Τα ηχεία αυτά είναι για PC και συνδέονται μέσου καρφί στις κάρτες ήχου.
xsterg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 file zero geia xara. ta bysmata prepei na mpainoyn se oti exeis. an exeis karfi tote bazeis karfi. an exeis rca, rca. an exeis kati allo tote bazeis to kati allo. gine ligo pio sygkekrimenos. ti akribos theleis na syndeseis kai me ti. an mporeis kane kai ena sxhma. filika christos
@_zerocool Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Hi xsterg, ο μάνδος μου είπε να πάρω τέτοιο καλώδιο. Να το θέσω πιο απλά σε μίκτη που έχει RCA θήρες τι καλώδια χρειάζομαι για να τα συνδέσω στο output της καρτας ηχου (καρφί) και στην είσοδο των ηχείων (καρφί). ΥΓ: θελω να συνδέσω της κάρτες ήχου με μίκτη και τον μίκτη με τα ηχεία μου. Sound Card 1 -> Mixer Sound Card 2 -> Mixer Mixer -> Speakers
Fannis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Apo to output ths kartas tha feygei karfi (den exei shmasia to xrwma) to opoio tha kataligei se RCA se ena apo ta kanalia tou mikth...Apo to Line out tou mikth tha feygei allo ena RCA to Opoio tha katalhgei se RCA kai tha to valeis se ena apo ta kanalia tou enisxith sou opou tha exeis syndesei epanw ta hxeia...AN thes kateytheian apo mikth sta hxeia den ginete.EKTOS an valeis ta hxeia sta phones tou mikth... Elpizw na voithisa.
Finn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Να πω τι εχω κανει κι εγω. Sound card 1 -> καρφι σε rca στο καναλι 1 Sound card 2 -> καρφι σε rca στο καναλι 2 Τελειωσε η εισοδος σου. εξοδος βαζεις ενα rca ανταπτορακι στο AMP του μεικτη.σ αυτο συνδεεις ενα ανταπτορακι μ ενα rca στην ακρη ωστε να μπει στο αλλο ανταπτορακι και στην αλλη ακρη εχει εισοδο καρφιου.περνεις ακομη ενα ανταπτορακι με 2 εισοδους καρφιου και μια εξοδο καρφιου και το συνδεεις στο αλλο ανταπτορακι.ετσι το εχει και δουλευει μια χαρα
@_zerocool Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Thanx, από δευτέρα πάω να αγοράσω τα καλώδια και να δοκιμάσω στο μίκτη ενός γνωστού μου. Αίντε και κατα την Πέμπτη θα έχω τον μίκτη.
@_zerocool Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δεν πήρα ακόμα... αλλά βρήκα δυο καλούς όπως τους θέλω. Μάρκα δεν θυμάμαι τώρα αλλά υπολογίζω ότι από βδομάδα θα τον έχω.
@_zerocool Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Neo update. Βρήκα καλώδια και τα δοκίμασα με τον μίκτη συνδεμένο στο PC. Ουδέν πρόβλημα, ούτε ηχεία κάηκαν ούτε αλλάγη ηχείων χρειάζεται. Αίντε υπομονή το Σάββατο παώ να πάρω μίκτη. :D
@_zerocool Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2002 κατά 80% θα έχω αύριο αυτό των μίκτη. http://www.phonic.com/product/djequip/mx500/mx500_v1.2.jpg
@_zerocool Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 τελικά χτύπησε το 20% και δεν πήρα αυτών. Αλλά πήρα άλλων http://www.behringer.com/02_products/prodindex.cfm?id=VMX100&lang=eng μπορω να πώ ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί με 115e που μου τον άφησα είναι πολύ καλός.
marioseleftherakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω ενα μικτη για να κανω το κεφι μου και να παιζω στν καφετερια του χωριου μου μεχρι 100 ευρο διαθετω..σκεφτομαι για αυτον αλλα θελω αποψεις... https://www.skroutz.gr/s/3711735/Hercules-DJControl-MP3-LE.html.. αυτο που θελω ειναι τα εξης..τι χρειαζεται για να το συνδεσω στον σταθερο υπολογιστη,...εαν εχει ο συγκεκριμενος τν δυνατοτητα να ακους το ρεμιξ που ειναι να κανεις με τα ακουστικα(εαν υπαρχει υποδοχη κιολας για ακουστικα)πριν το ακουσουν οι αλλοι..(κοσμος)επισης εαν συνδεσω τον μικτη με επαγγελματικο ενυσχιτη θα μπορει να σηκωνει ηχεια πολλων watt.?..κ επειδη δεν εχω καρτα ηχου στον σταθερο αλλα εχω καλη μητρικη στον υπολογιστη.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526933..θαμπορει να ανταποκριθει η μητρικη στα ηχεια μου?ευχαριστω πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα