xrhstos2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας εχω παρει το συγκεκριμενο access point κ θελω να επεκτινω το σημα του netgear ρουτερ που εχει ο αδερφος μου στον επανω οροφο μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει; Το βαζω σαν access point ή σαν repeater with client associaton εγω εβαλα το δευτερο αλλα τα windows δεν συνδεονται μου βγαζουν οτι δεν μπορουν να συνδεθουν τι πρεπει να κανω; Μηπως χρειαζετε κ αλλο access point;
giorgoslouk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας εχω παρει το συγκεκριμενο access point κ θελω να επεκτινω το σημα του netgear ρουτερ που εχει ο αδερφος μου στον επανω οροφο μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει;Το βαζω σαν access point ή σαν repeater with client associaton εγω εβαλα το δευτερο αλλα τα windows δεν συνδεονται μου βγαζουν οτι δεν μπορουν να συνδεθουν τι πρεπει να κανω; Μηπως χρειαζετε κ αλλο access point; Αν υποστηρίζει λειτουργία ως repeater,κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλεις.
xrhstos2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Αν υποστηρίζει λειτουργία ως repeater,κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλεις. Την υποστηριζει αλλα ως repeater with client association αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις θελει για να συνδεθει με του αδερφου μου αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. Αυτο το repeater with client association δεν καταλαβαινω τι ειναι κ αν ειναι συμβατο για την δουλεια που το θελω ή αν χρειαζεται κ αλλο ρουτερ
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 http://documentation.netgear.com/wg102/enu/202-10144-01/WG102-6-12.html ελπιζω να βοηθησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.