Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποσύνδεσε όλους τους δίσκους και άσε πάνω μόνο τον 500άρη.

Ξεκίνα και κάνε clean install τα Win7 σε αυτόν.

Μόλις ολοκληρώσεις ξανασύνδεσε πάνω τους άλλους 2 (με τα XP και το Linux).

Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό βήμα-βήμα. Eίναι βέβαια για Vista over XP αλλά λειτουργεί κανονικότατα και για Win7 over ΧP.

Έτσι θα έχεις dual boot για Win7 Και XP. Παίζει να μπορείς να βάλεις και τον 30άρη μετο Ubuntu στο παιχνίδι αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.
Αποσύνδεσε όλους τους δίσκους και άσε πάνω μόνο τον 500άρη.

Ξεκίνα και κάνε clean install τα Win7 σε αυτόν.

Μόλις ολοκληρώσεις ξανασύνδεσε πάνω τους άλλους 2 (με τα XP και το Linux).

Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό βήμα-βήμα. Eίναι βέβαια για Vista over XP αλλά λειτουργεί κανονικότατα και για Win7 over ΧP.

Έτσι θα έχεις dual boot για Win7 Και XP. Παίζει να μπορείς να βάλεις και τον 30άρη μετο Ubuntu στο παιχνίδι αν σε ενδιαφέρει.

Αυτό έκενε χθες , έβαλα τον 500ρη μόνο του και ενω ξεκίναγε στα 3 λεπτά σταμάταγε και η δεν εκανε τιποτα η 2-3 φορες εκλεισε το κομπιουτερ μονο του - μονο που χθες ο δίσκος ηταν όπως τον αγόρασα (χωρίς φορμάτ που κάνω τώρα ) , δεν θα πρεπε όμως να το κάνει το φορματ η εγκατάσταση ?? όταν στηνεις από την αρχη ενα κομπιουτερ και δεν εχει λειτουργικό πως μπαινουν τα win ? δεν κάνουν φορματ -θυμάμαι ότι εχει και επιλογή σε τι : φατ 32 ντφσ κλπ , τώρα εκανα προσπάθεια χθες και χρ να βάλω και μου εβγαζε μετα 5 λεπτα που εκανε αντιγραφη αρχειων πρόβλημα . ότι δεν μπορει να χρησιμοποιησει τον δισκο !!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μου εχει δωσει ενας φιλος ενα pc να του κανω φορματ με την ειδια μητρικη στην εκινηση δεν βλεπει των δισκο μεσα απο το bios δεν φενεται ουτε στην εγκατασταση,χρησιμοποιο το hiren boot cd των βλεπω κανονικα μπορω να των διαμορφοσω οτι θελω δηλαδη,

Καθε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.

Μου εχει δωσει ενας φιλος ενα pc να του κανω φορματ με την ειδια μητρικη στην εκινηση δεν βλεπει των δισκο μεσα απο το bios δεν φενεται ουτε στην εγκατασταση,χρησιμοποιο το hiren boot cd των βλεπω κανονικα μπορω να των διαμορφοσω οτι θελω δηλαδη,

Καθε βοηθεια δεκτη

Θα μπορούσες να κάνεις νέο θέμα (2 χρόνια περάσαν από αυτό εδώ).

Αν δεν τον έβλεπε στο bios δεν θα τον έβλεπε και από το hirens αφύσικα πράγματα δεν γίνονται.

Τι λειτουργικό θες να βάλεις;;

Αν θες να βάλεις χπ πρέπει να περάσεις τους sata drivers ή από δισκέτα ή περνώντας τους στο αρχικό cd εγκατάστασης με το nlite φτιάχνοντας νέο δισκάκι.

Δημοσ.

Θελω να βαλω xp sp3,τους drivers τους εχω σε δισκετα εχω φτιαξει και cd με το nlite αλλα τιποτα δεν βλεπει των δισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...