phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Το 650άρι Corsair είναι κάπως θορυβώδες, αλλά με αυτό setup απορώ πως ακουγόταν και το Tt..
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ. Δεν θα έπρεπε να αγούγεται καν το Tt, εκτός και αν είχε πρόβλημα. Το 650TX πάντως είναι by Seasonic, μια σκάλα πάνω ποιοτικά από CWT που είναι το Tt.
pabou13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξερω, μαλλον οπως λετε θα εκανε θορυβο διοτι ηταν ελλατωματικο.. Θα προχωρησω τελικως στην αγορα του corsair. Thanks παιδια
aldon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 η σειρά HX της Corsair τι λέει; έχει και 7 (επτά) χρόνια εγγύηση είναι και modular! βγαίνει και σε 650αρι και υπάρχει σε αρκετά μαγαζιά στο skroutz
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 η σειρά HX της Corsair τι λέει; έχει και 7 (επτά) χρόνια εγγύηση είναι και modular! βγαίνει και σε 650αρι και υπάρχει σε αρκετά μαγαζιά στο skroutz Δέρνει, αλλά και πολλά τα λεφτά...
pabou13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Στα 100 ευρω που το εχει το visionstudio δεν ειναι και ασχημο... Παιδια τι λετε γι'αυτο, ειναι καλο; (60A στην 12αρα και modular)
pabou13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ρε γαμωτο αυτο θα ηταν τελειο αλλα δυστηχως... μονο απο e-shop μπορω να παρω κατι.
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Στα 100 ευρω που το εχει το visionstudio δεν ειναι και ασχημο... Βάλε και κάνα 10ευρω (πολύ χοντρικά) τα μεταφορικά. Ρε γαμωτο αυτο θα ηταν τελειο αλλα δυστηχως... μονο απο e-shop μπορω να παρω κατι. Μια χαρά είναι το 650TX, άμα καταφέρεις και πάρεις πιστωτικό από eshop μη το πεις ούτε το παπά...
pabou13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πλακα μου κανεις, θα μου δωσουν πιστωτικο και θα πουν και ενα τραγουδι. Με τετοιο βουητο που βγαζει ακουγεται μεχρι το απεναντι σπιτι (νομιζεις οτι θα ανατιναχτει, δεν κανω πλακα). Κανενας πυκνωτης πρεπει να ειναι..
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Το Tt τελικά σας άφησε χρόνους ή απλά κάνει θόρυβο και θεωρείς ότι αυτό και μόνο τους καθιστά υποχρεωμένους να στ' αλλάξουν; (με μπέρδεψες όσο να 'ναι με το τελευταίο post σου)
pabou13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Οχι ρε εσυ, κατσε να σου εξηγησω: Μολις ανοιγω το pc το τροφοδοτικο αρχιζει να μουγκριζει πολυ δυνατα (δεν ειναι ο ανεμιστηρας του που κανει θορυβο, αλιμονο, κατι απο μεσα πρεπει να εχει παθει ζημια) και εαν το αφησω για λιγο φοβαμαι οτι θα μου τα καψει ολα. Λεγοντας μας αφησε χρονους αυτο εννοουσα..
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Είσαι 100% σίγουρος πως ο θόρυβος προέρχεται από εκεί;
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Οι θόρυβοι που προέρχονται (έστω κι έμμεσα) απ' τους πυκνωτές παραπέμπουν σε σφυρίγματα πάντως.
pabou13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Παιδια το τροφοδοτικο πρεπει να ηταν ελλατωματικο εξ'αρχης, τους πρωτους μηνες μολις εβαζα ενα game αρχιζε να ακουγεται ενα σφυριγματακι (και οταν ζοριζα την καρτα με το atitool) οπως αυτο που λεει ο phanispal, στην συνεχεια σταματησε και ξαναεπανηλθε οταν εβαλα την δευτερη 4850 (4 μηνες περιπου μετα). Επειτα το εκανε σχεδον συνεχεια οπου εφτασε στο σημειο να καραμουγκριζει (ελαχιστες φορες) και τωρα δεν σταματαει με τιποτα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:42 ---------- Είσαι 100% σίγουρος πως ο θόρυβος προέρχεται από εκεί; Πο ρε παιδια γιατι δεν σας ακουσα εξ'αρχης, απο την βιασυνη μου νομιζα οτι εφταιγε το τροφοδοτικο ενω τελικως ηταν ενα κω**ανεμιστηρακι που ηταν ακριβως διπλα του και εκανε τον θορυβο. Τωρα που το εβγαλα, το συστημα εγινε επιτελους αθορυβο.. Να'στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.