Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WD Elements

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι.

Αγόρασα έναν WD ELEMENTS 1 TB, τον συνδέω αλλά δεν αναγνωρίζεται αμέσως από το σύστημα. Τα windows μου πετάνε ένα μήνυμα "πρέπει να διαμορφώσετε τον δίσκο πριν συνεχίσετε" ή άλλες φορές μου ανοίγει το εργαλείο των windows για έλεγχο για κατεστραμμένους sectors κλπ. Προσπάθησα να μεταφέρω κάποια αρχεία μέσω του σκληρού, αλλά κολλάει συνεχώς. Λέτε να έχει πρόβλημα? Τι κάνω τώρα? Την εγγύηση την έχω. Να τον πάω πίσω?

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του σκληρού από τον Υπολογιστή και πάτα την επιλογή ''Διαμόρφωση'' για να τον φορμάρεις σε ntfs. Αν και περίεργο μου φαίνεται που σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα γιατί το σύστημα αρχείων θα'πρεπε να' ναι απ'την προεπιλογή fat32.

Δημοσ.

Ξεκίνησε να κάνει διαμόρφωση και κόλλησε. Χρησιμοποιώ και ένα άλλο εργαλείο για την ίδια δουλειά (HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL) αλλά πάλι κολλάει..Τι γίνεται ρε γμτ?

Δημοσ.

Western Digital Data LifeGuard Diagnostics Tool

Κατεβασε το απο το site της WD και τρεξε τα διαγνωστικα τεστ. Αν δεις οτι σου βγαλει

bad sectors κλπ, τραβα τον ενα low lvl format και ξανατρεξε τα τεστ.

Ιδιο δισκο (500gb ομως) τον εστειλα για εγγυηση πριν κανα χρονο με bad clusters.

Προχθες μου καηκε το τροφοδοτικο του, ευτηχως ο δισκος ειναι οκ για την ωρα...

(Δεν τον βγαζω ποτε ομως απο το ρευμα).

Δημοσ.

Φίλε μόλις τον συνέδεσα στο λάπτοπ με ΧΡ αμέσως πήρε και λειτουργούσε μια χαρά. Τι παίζει? Στο συστημα που μου ζήταγε διαμόρφωση έχω γουίντοους7...

Δημοσ.

Α για αυτον τον δισκο μιλας στο αλλο ποστ ε? Και ηταν αναγκη να ανοιξεις νεο θεμα.... ?

Τεσπα, κανε ξανα εγκατασταση τα Win 7, ισως να μην εκατσαν καλα, ισως οι drivers να

μην ειναι σωστοι και να σου κανουν τετοια κουλα. Απο τη στιγμη που ο δισκος παιζει σωστα

στα XP, τοτε κοιτας προς τα αλλα να βρεις το προβλημα....

Δημοσ.
Α για αυτον τον δισκο μιλας στο αλλο ποστ ε? Και ηταν αναγκη να ανοιξεις νεο θεμα.... ?

1) Τεσπα, κανε ξανα εγκατασταση τα Win 7, ισως να μην εκατσαν καλα, 2) ισως οι drivers να

μην ειναι σωστοι και να σου κανουν τετοια κουλα. Απο τη στιγμη που ο δισκος παιζει σωστα

στα XP, τοτε κοιτας προς τα αλλα να βρεις το προβλημα....

Δεν ειπα οτι φταινε μονο τα Win7.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τσέκαρε τον και σε κάνα δυο ακόμα pc και αν δεν το κάνει πουθενά αλλού τότε κάνε ξανά εγκατάσταση των 7...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η τροφοδοσία του ρεύματος φταίει.

Βγάλτον από τυχόν USB Hubs και καλώδια προέκτασης και σύνδεσέ τον κατευθείαν στις εξόδους USB της μητρικής σου.

Λογικά έτσι πρέπει να δουλέψει. (όπως έκανε και σε μένα)

Δημοσ.

Εμ καθυστερημενα απαντας, εμ και λανθασμενα....

Οι ανωθε σκληροι δεν τροφοδοτουντε απο το καλωδιο του USB, οπως οι Passport.

Εχουν δικη τους, ξεχωριστη τροφοδοσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...