Προς το περιεχόμενο

Nvidia GTX275 και PSU

mdr21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είχαμε απεργία των λιμενεργατών στον Πειραιά ένα δεκαπενθήμερο τώρα. Ανεστάλη σήμερα.

ουτε εγω βλέπω ειδησεις. τι καλα νεα!!!!

επιτελους 8α ερ8ει ο δίσκος μου, τον περιμενω 2 weeks :-D

Δημοσ.

...ότι το RealPower είναι πιο αξιόπιστο από το Enermax Modu μου καταστρέφει το σύμπαν!!! Και με κάνει να "κρατάω μικρό καλάθι" για την έρευνα που παραθέτεις. Αλλά ακόμα και με 2% failure rate - that's why we have the RMA, ασε που με την τιμή σήμερα δεν θεωρείτε συμφέρουσα αγορά αφού παίζουν και ισχυρότερα single rail σε αυτά τα χρήματα ;)

Δημοσ.

Ζε νε παρλε πας Φρανσέζ...

Ζε νε κομπρι ριαν...

Ζε νε κοννοσεζ σεστ σιτ...

Μιλ μερσί,σεστ ινφορμασιον εστ τρες εκξκαβλοτικ...γρρρρρ....γρρρρ (βγάζω σπυριά)

Παρεμπιπτόντως,το συγκεκριμένο site μιλάει για την σειρά Modu82+ και όχι για την σειρά Pro82+.

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο PSU εχει υψηλο failure rate

Σε παρακαλω πολυ, αν πεσει κανενα στα χερια σου, πουλησε το μου στα 70€ ...

Οσο ειχε και πριν το ανεβασουν τοσο οι ξεφτυλλες στο Πλαισιο !!

Κερακι θα σου αναψω !! Και ασε με εμενα να ανησυχω για το υψηλο failure rate... :-)

Δημοσ.

Το ξερω οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες , αλλα καμια δεν ειναι ΑΜΕΣΑ διαθεσιμη απο Πλαισιο που θα γινει η αγορα.

Να κανω ακομα μια σχετικη ερωτηση , να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Στην καρτα θα συνδεσω μια 32αρα HD ready για ταινιες και αυτην την 22αρα για games και εργασια στο pc.

Η palit τελικα παρατηρησα οτι εχει μια εξοδο DVI και μια VGA.

Μηπως προτιμησω αυτην που εχει 2 DVI ή με ανταπτορα VGA->DVI δεν θα εχω απωλειες στην 22αρα (για τα games) οποτε να παραμεινω στην palit ???

Ευχαριστω γιατις απαντησεις! :-)

Δημοσ.
Την palit, η οθόνη στο DVI - η ΤV@HDMI και τα επιπλέον χρήματα σε σουβλάκια ;)

Mε μπερδεψες caution.

Δηλαδη προτεινεις να παραμεινω στην palit και να συνδεσω την εξοδο DVI στην 32αρα HD ready TV και την εξοδο VGA με ανταπτορα VGA->DVI στην 22αρα LCD αφου τελικα δεν θα εχω απωλειες στην ποιοτητα της εικονας???

• Super Moderators
Δημοσ.
γιατί να μην δώσει 20Ε παραπάνω και πάρει αυτή;

Asus GTX 275 SVGA (PCI-Express, 896 MB)

φαίνεται ότι έχει καλύτερο σύστημα ψύξης

γιατί με αυτά τα λεφτά σχεδόν παίρνει 5850 που είναι καλύτερη και από GTX285 :o

Δημοσ.
γιατί να μην δώσει 20Ε παραπάνω και πάρει αυτή;

Asus GTX 275 SVGA (PCI-Express, 896 MB)

φαίνεται ότι έχει καλύτερο σύστημα ψύξης

Η asus ειναι 40Ε ακριβοτερη απο την Palit , μιλαω γι αυτη που ειναι 20Ε ακριβοτερη , που και απ οτι βλεπω την palit σημερα την αποσυρανε απο το site toy Πλαισιου.

Κινδυνευοντας να πω μεγαλη μπαρουφα μιας και δεν το κατεχω ιδιαιτερα το θεμα , γτ η 5850 ειναι καλυτερη απο την GTX275?? Mε μια πρωτη ματια στα στοιχεια του πλαισιου , βλεπω οτι μεν εχει ελαφρως γρηγοροτερο engine clock , αλλα η 5850 χανει στο memory interface και στην ταχυτητα μνημης??

Δημοσ.

Κινδυνευοντας να πω μεγαλη μπαρουφα μιας και δεν το κατεχω ιδιαιτερα το θεμα

indeed. :-)

Δεν κρίνονται οι αποδόσεις μιας κάρτας από τα χαρακτηριστικά της.

Τσέκαρε ένα review.

Δημοσ.

Καλά το ψυλλιάστηκες.. συγκρίνεις διαφορετικές αρχιτεκτονικές. Λογικό είναι να μη μπορείς να βγάλεις τόσο επιφανειακά συμπεράσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...