EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Κάτι μάλλον μου διαφεύγει. Αυτά ειναι πάνω στο sub ε ? άλλα καλώδια εκτός από αυτο της τροφοδοσίας και των καλωδίων που πηγαίνουν στα ηχεία υπάρχει ; Στο manual δεν γράφει την συνδεσμολογία ;
George_99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι πανω στο sub ειναι.Οχι..σαν τι αλλα καλωδια να εχει δηλαδη...Βασικα τα καλωδια που εχει ειναι 3 διπλα rca οπως βλεπεις στην εικονα(δηλαδη αλλα 2 τετια που φενονται στην εικονα)τα οποια συνδεουν το sub με το dvd player/pc/home cinema/etc...και τα 5 καλωδια που εχουν τα 5 ηχεια ξεχωριστα που συνδεονται με το sub και τελος το καλωδιο τροφοδοσιας! Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως σου διαφευγει..Λογικα εγω τωρα χρειαζομαι κατι σαν ανταπτορα,οπως λεει και ο φιλος παραπανω,που θα συνδεει τα rca male καλωδια με την καρτα ηχου του υπολογιστη η οποια δεχεται μινι jack...Σωστα??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να βγάλεις ολο το sub απο πίσω φωτογραφία ;
vagpap Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Από ότι δείχνει η photo, το sub σου έχει 6 εισόδους για Audio Input. Προφανώς το sub έχει και τους απαραίτητους ενισχυτές μέσα για τα μεγάφωνα. Χρειάζεσαι 3 καλώδια όπως το παρακάτω (τα βρίσκεις σχεδόν οπουδήποτε έχουν ηχητικά, pc components ή ηλεκτρονικά είδη): που θα τα συνδέσεις από το jack στην κάρτα ήχου και από το RCA στο sub, προσέχοντας να τα ενώσεις σωστά περί Front L-R / Rear L-R / Center-Sub (συμβουλέψου το manual της κάρτας ήχου σου). Τα μεγάφωνα πάνω στο sub τα συνδέεις προφανώς σε άλλες εξόδους, σωστά?
George_99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Από ότι δείχνει η photo, το sub σου έχει 6 εισόδους για Audio Input. Προφανώς το sub έχει και τους απαραίτητους ενισχυτές μέσα για τα μεγάφωνα.Χρειάζεσαι 3 καλώδια όπως το παρακάτω (τα βρίσκεις σχεδόν οπουδήποτε έχουν ηχητικά, pc components ή ηλεκτρονικά είδη): που θα τα συνδέσεις από το jack στην κάρτα ήχου και από το RCA στο sub, προσέχοντας να τα ενώσεις σωστά περί Front L-R / Rear L-R / Center-Sub (συμβουλέψου το manual της κάρτας ήχου σου). Τα μεγάφωνα πάνω στο sub τα συνδέεις προφανώς σε άλλες εξόδους, σωστά? Πολυ σωστα φιλε μου..νομιζω οτι αυτα ειναι τα καλωδια που χρειαζομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.