Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ηχεια και καρτα ηχου!

George_99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ασχετος σχετικα με καρτες ηχου και ηχεια...τελος παντων εχω κατι ηχεια 5.1 και επειδη το πσ μου ειναι παλιο δεν εχει καρτα ηχου και δεν γινετε να συνδεσω τα ηχεια στο πσ ετσι πηγα και πηρα μια εσωτερικη καρτα ηχου 5.1..συγκεκριμενα αυτην εδώ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/S...ard-PCI-5-1.htm

και ειδα οτι τα καλωδια απο τα ηχεια μου παλι δεν ταιριαζουν σαυτην την καρτα...μηπως χρειαζομαι κανενα ειδικο βισμα η καλωδιο το οποιο συνδεει την καρτα ηχου με τα ηχεια? Μηπως πηρα λαθος καρτα ηχου?

Επισης τα ηχεια τα ειχα στο dvd player μου αλλα μονο το woofer και αλλα 2 ηχεια γιατι τα υπολειπα δεν χωρουσαν μαλλον επειδη το dvd μου δεχεται μονο 2.1..Λοιπον τι πρεπει να κανω???

Δημοσ.

Ναι φιλε μου αυτο το καταλαβα...το θεμα ειναι οτι υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω? οπως να παρω καποια ειδικα καλωδια? Μηπως ξέρεις?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Ο τρόπος ειναι αυτος που σου έδειξα. Τα ηχεια θα εχουν 3 minijack που θα πηγαίνουν στην κάρτα ήχου, δεν αγοράζεις κατι. Πάντως αν ψάξεις τα ηχεια σίγουρα κάπου θα γραφει ποιο μοντέλο ειναι.

Δημοσ.

Λοιπον τα ηχεια ειναι Neda QQ-001 (Ουτε η μανα τους δεν τα ξερει...) Και οσο για τα καλωδια που σου λεω...διαβασα καπου στο internet οτι μπορω να τα συνδεσω με κατι ειδικα καλωδια οπως αυτα για παραδειγμα..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752610

Δημοσ.

Οχι το καλώδιο αυτο ειναι για αλλο σκοπό. Οσο για τα ηχεια σου δεν τα βρίσκω καπου στο internet. Τι καλώδια έχουν τα ηχεια σου ;

Δημοσ.

Μπορεις να ανεβάσεις photo τα καλώδια και το σημείο που συνδέονται πάνω στο ηχοσυστημα ; συνηθως στο πίσω μέρος του sub. A! μήπως τα ηχεια είναι για home cinema ;

Δημοσ.

Πολυ πιθανον να ειναι για home cinema αλλα στο κουτι απο τα ηχεια και στο manual που εχει λεει οτι ειναι και για pc!

Δημοσ.

Δηλαδη εκτος απο το sub και τα ηχεια εχουν και μια συσκευη παρομοια με αυτη εδω ;

Τοτε δεν χρειαζόταν η 5.1 κάρτα. Δες τι input εχουν τα ηχεια ωστα να πάρεις ενα καλώδια να τα συνδέσεις με την καρτα ηχου. Συνηθως ειναι απο 2 rca αρσενικα σε ενα minijack που θα παει στην κάρτα ηχου. Αν μπορεις να βγαλεις μια photo με τις εξοδους-εισοδους που δίνουν τα ηχεια θα μας βοηθήσει αυτο.

Δημοσ.

φιλε μου απο οτι καταλαβα τα ηχεια βγαζουν ισιο βυσμα σαν αυτα της γεφυρας.(ασπρο κοκκινο) πρεπει να παρεις ενα ανταπτορακο που απο γεφυρα το γυρναει σε μινι καρφι(jack).

Δημοσ.
Δηλαδη εκτος απο το sub και τα ηχεια εχουν και μια συσκευη παρομοια με αυτη εδω ;

Τοτε δεν χρειαζόταν η 5.1 κάρτα. Δες τι input εχουν τα ηχεια ωστα να πάρεις ενα καλώδια να τα συνδέσεις με την καρτα ηχου. Συνηθως ειναι απο 2 rca αρσενικα σε ενα minijack που θα παει στην κάρτα ηχου. Αν μπορεις να βγαλεις μια photo με τις εξοδους-εισοδους που δίνουν τα ηχεια θα μας βοηθήσει αυτο.

Οχι δεν εχει τετια συσκευη! Τα ηχεια ειναι ξεχωριστα μονα τους.Να και η φοτο απο τις εισοδους-εξοδους απο τα ηχεια,συγκεκριμενα απο το woofer.Ολα τα καλωδια ειναι οπως αυτα στην φοτο!Σορρυ για την αναλυση της φοτο αλλα δεν ειχα καλυτερη καμερα!

http://img5.imageshack.us/img5/8802/dsc00269qc.jpg

φιλε μου απο οτι καταλαβα τα ηχεια βγαζουν ισιο βυσμα σαν αυτα της γεφυρας.(ασπρο κοκκινο) πρεπει να παρεις ενα ανταπτορακο που απο γεφυρα το γυρναει σε μινι καρφι(jack).

Ναι ασπρο κοκκινο ειναι τα καλωδια! Δες την φοτο παραπανω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...