_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Mπες με safe mode μήπως γίνει τίποτα. Επίσης, υπάρχουν και τα boot cd. Εγώ παραιτούμαι!
LN1977 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Mπες με safe mode μήπως γίνει τίποτα.Επίσης, υπάρχουν και τα boot cd. Εγώ παραιτούμαι! Δεν ζητησα περισσοτερα απ οσα μπορειται. Ας βοηθησουν οσοι θελουν και μπορουν. Σε ευχαριστω πολυ γιατι βοηθησες αρκετα κι ας μην ειχω αποτελεσμα. Σας ευχαριστω πολυ ολους οσοι βοηθατε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Aνάκληση παραίτησης. Μπορείς να κάνεις boot με τον παλιό δίσκο; Από το bios επελεξέ τον.
mpentenis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 βαλε ενα file scavenger να δεις για ποτε θα τα παρεις.εναλλακτικα, κατεβασε ενα livecd απο ubuntu για να τα παρεις και παλι (ειναι που η MS εχει κλειδωμενα τα παντα και δεν μπορεις να παρεις τιποτα απο εκει μεσα - αν μπεις με windows η προσπαθησεις με την εξερευνηση των Winblows)
LN1977 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Στην καρτελα ασφαλεια εβγαζε μνμ οτι δεν μπορω να αλλαξω ρυθμισεις γιατι δεν ειμαι ο διαχειριστης. Απο την επιλογη "για προχωρημενους" εμφανιζει ενα νεο παραθυρο πηγα στην καρτελα κατοχος επελεξα το ονομα μου(ενεργος χρηστης) και μετα "οκ".Μετα πηγα καρτελα "κοινη χρηση" επελεξξα κοινη χρηση του φακελου και μετα πηγα "δικαιωματα" τσεκαρα "πληρη ελεγχο" με ομαδα χρηστων everyone και "ok" μετα πασ παλυ στην καρτελα ασφαλεια και κανεις προσθηκη χρηστη και γραφεις "everyone" τσεκαρεις πληρη ελεγχο πατας οκ και τα αρχεια ειναι ελευθερα. Ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους τα καταφεραμε. Ελπιζω να σταθηκα ηαφορμη να μαθετε κατι χρησιμο. Ευχαριστω πολυ. Ενα τελευταιο. Αυτο πρεπει να το κανω σε ολους τους υπογακελους και ειναι παρα πολλοι. Μηπως υπαρχει τροπος η παραπανω ενεργεια να εχει αποτελεσμα σε ολους τουσ υποφακελους΄; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ---------- καλα ντε! Μια κουβεντα ειπα...μη βαρατε! Χαρηκα τοσο που δεν με νοιαζει ποση ωρα θα μου παρει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:30 ---------- Κι αυτο ηταν απλο τελικα. Δεξι κλικ στο φακελο user, καρτέλα ασφάλεια επιλογη "για προχορημενους", την καρτελα "κατοχος" επιλεγω ονομα κατοχου και τσεκαρω το κουτακι "αντικατασταση κατοχου στα δευτερευοντα κοντεινερ και αντικειμενα. Αυτο ηταν ολο! Τα καταφεραμε!!!!!!!!!!!!! Και παλι σας ευχαριστω!
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 φορ δε ρεκορντ, έκανες νομίζω αλλιώς, αυτό που είπε εξ' αρχής ο Μανωλιός αλλά γουατέβα, αφού ξεκλειδώθηκες εντζόι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.