Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα αρχείων παλιου σκληρου δισκου που τοποθετήθηκε σε νέο ρc εσωτερικά.

LN1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παλιο μου PC πεθανε απο μητρικη. Αγορασα νεο και ζητησα να μου συνδεσουν τον παλιό δίσκο στο νέο pc εσωτερικά, εκανα την εγκατασταση των windows xp αλλα αντιμετοπιζω το εξης πρόβλημα :

προσπαθω να ανοιξω το φακελο με τα αρχεια μου στον παλιο δισκο και μου βγαζει μηνυμα δεν επιτρεπεται η προσβαση " δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο C: Documents and settings/ user". Τα υπολοιπα αρχεια του παλιου σκληρου(π.χ Program files, Administrator κλπ) ανοιγουν κανονικα.

Για την εισοδο μου στα windows στον παλιο υπολογιστη ειχα βαλει κωδικο.

Υπαρχει τροπος να ανοιξω αυτα τα αρχεια;

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε από κάπου.

Είπες ότι αγόρασες νέο σύστημα και πως ζήτησες να συνδέσουν τον παλιό δίσκο, σωστά; Άρα το νέο σύστημα έχει "δικό του" δίσκο, που φαντάζομαι αναγνωρίζει ως "C".

Άρα τον παλιό δίσκο φαντάζομαι θα τον ονομάζει αλλιώς (π.χ. "D"). Άρα τα αρχεία που θες είναι εκεί. Άρα γιατί να σου πετάξει το: "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο C:\Documents and Settings/User";

Δημοσ.
Ας ξεκινήσουμε από κάπου.

Είπες ότι αγόρασες νέο σύστημα και πως ζήτησες να συνδέσουν τον παλιό δίσκο, σωστά; Άρα το νέο σύστημα έχει "δικό του" δίσκο, που φαντάζομαι αναγνωρίζει ως "C".

Άρα τον παλιό δίσκο φαντάζομαι θα τον ονομάζει αλλιώς (π.χ. "D"). Άρα τα αρχεία που θες είναι εκεί. Άρα γιατί να σου πετάξει το: "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο C:\Documents and Settings/User";

Tο νέο σύστημα έχει "δικό του" δίσκο, που αναγνωρίζει ως "Ε". Το παλιό δίσκο τον ονομάζει "C".

Δημοσ.

θα επρεπε πρωτα να βαλεις τον καινουριο δισκο να κανεις εγκατασταση και μετα να συνδεσεις τον παλιο.

Οταν ανοιγεις το pc σου βγαζει επιλογη λειτουργικου συστηματος; ή μπαινει απ ευθειας στα windows; Αν οχι τοτε καλως σβησαν τη δευτερη εγγραφη των XP απο το boot sequence.

Επειδη εχω κανει παρομοιο setup και ειχα κανονικα windows και ως D: και ως E: ισως το προβλημα οντως να οφειλεται στο οτι ειχες κωδικο στα αλλα XP και υπαρχει προβλημα δικαιωματων. Στον παλιο υπαρχουν ακομα τα αρχεια της παλιας windows εγκαταστασης;

Δημοσ.
θα επρεπε πρωτα να βαλεις τον καινουριο δισκο να κανεις εγκατασταση και μετα να συνδεσεις τον παλιο.

Οταν ανοιγεις το pc σου βγαζει επιλογη λειτουργικου συστηματος; ή μπαινει απ ευθειας στα windows; Αν οχι τοτε καλως σβησαν τη δευτερη εγγραφη των XP απο το boot sequence.

Επειδη εχω κανει παρομοιο setup και ειχα κανονικα windows και ως D: και ως E: ισως το προβλημα οντως να οφειλεται στο οτι ειχες κωδικο στα αλλα XP και υπαρχει προβλημα δικαιωματων. Στον παλιο υπαρχουν ακομα τα αρχεια της παλιας windows εγκαταστασης;

Οταν ανοιγω το pc δεν βγαζει επιλογη λειτουργικου συστηματος, μπαινει απ ευθειας στα windows.Στον παλιο υπαρχουν ολα τα αρχεια της παλιας windows εγκαταστασης και ολων των προγραμματων που χρησιμοποιουσα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:27 ----------

Μπορείς στο φάκελο αυτόν, να κάνεις δεξί κλικ και να δεις το tab "security"?

Ναι μπορώ.

Δημοσ.
Κάνε add τον admin-το όνομα που έχεις βάλει.

Καντο μου λιανα. Δε σε πιανω. Σε ψαρουκλα μιλας....χαχαχαχα

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και την υπομονη σας.

Δημοσ.
Στον φάκελο που θες να ανοίξεις, κάνε δεξί κλικ/properties και δες το security..

Μιλας για την καρτελα κοινη χρηση και ασφαλεια΄; Εκει δεν μου επιτρεπει να το κανω κοινοχρηστο.

Δημοσ.
Απογοητεύτηκε; :Ρ

Καλε οχι ...δεν το βαζω ετσι ευκολα κατω...εχω γαιδουρινη υπομονη...εσεις δεν ξερω.

Απλα εφυγα βιαστικα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:20 ----------

Όχι κοινόχρηστο, στο δίπλα tab δεν έχει <<ασφάλεια>>;

Οταν λες ταb , καρτελα εννοεις; (παρακαλω μην γελατε).

Δεν βλεπω πουθενα να λεει ασφαλεια .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...