Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το BOOT_INI

polll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εκκινηση του υπολογιστη (μαυρη οθονη) εμφανιζεται το μηνυμα: το BOOT_INI δεν ειναι εγκυρο, εκκινηση απο C/WINDOWS...., μετα φορτωνουν κανονικα τα WINDOWS.

Γνωριζει κανεις που οφειλεται το προβλημα;

Δημοσ.
Κάνε ένα repair με το CD των Windows.

Τι λειτουργικό έχεις;

Τα XP εχω και ειναι σπασμενα, αλλη λυση;

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει καμία άλλη λύση καθώς φαίνεται πως το αρχείο boot.ini πειράχτηκε. Πριν κάνεις όμως repair πάρε backup.

Δημοσ.

Το boot.ini ειναι hidden. Προσπαθησε να το ανοιξεις με το notepad. Πρεπει να βρισκεται στο c:\boot.ini

Κανε να βλεπεις ολα τα hidden και protected operating system files πρωτα μεσα απο το tools - folder options

>
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Αν δεν το βρισκεις φτιαξε νεο και βαλε μεσα τα παραπανω, αν το βρεις πες μας τι γραφει

Δημοσ.
Το boot.ini ειναι hidden. Προσπαθησε να το ανοιξεις με το notepad. Πρεπει να βρισκεται στο c:\boot.ini

Κανε να βλεπεις ολα τα hidden και protected operating system files πρωτα μεσα απο το tools - folder options

>
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Αν δεν το βρισκεις φτιαξε νεο και βαλε μεσα τα παραπανω, αν το βρεις πες μας τι γραφει

Φιλε μου χαρι σε σενα λυθηκε το προβλημα, να εισαι καλα!

Δημοσ.

Αν έχεις cd των windows μπες στην κονσόλα αποκατάστασης και γράψε fixboot c πες του ναι και μετα chkdsk /r /p κανε επανεκκίνηση οταν τελειώσει πολύ πιθανό να αποκατασταθεί το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...