DavidLP Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά εγώ έχω βάλει το laptop patch και δεν χρησιμοποιεί numpad αλλά κουμπιά στο keyboard αλλά το κουμπί που επιλέγεις πράγματα είναι το εντερ κανονικά.Όμως όταν πάω να βάλω το όνομα ότι κουμπιά και αν έχω αλλάξει το keyboard θα γράφεει οπως γράφεις στο pc και το εντερ δεν κάνει τίποτα.Ακόμη και τα βελάκια δεν κουνάνε το χεράκι όπως γινόταν στο psx.Επίσης αν βάλω κουμπί επιλογης κάποιο άλλο κουμπί πάλι δεν κάνει τίποτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ---------- Το πρόβλημα μου είναι το πως ξεκινώ το new game??? μια κ ενώ μπορώ να πάω το χεράκι στην συγκεκριμένη επιλογή δε μπορώ να την ενεργοποιήσω! Πατάω enter ή και οποιοδήποτε άλλο κουμπί βρω αλλά δεν κάνει τίποτα! Μια φορά πατώντας στην τύχη κουμπιά μου βγαλε μήνυμα αν θέλω να βγω από το παιχνίδι αλλά ούτε αυτη η επιλογή ενεργοποιούνταν κάπως και αναγκάστηκα να το κλείσω με hard turn off! Αν έχεις laptop πρέπει να βάλεις το laptop patch στο root του παιχνιδιού.Αν έχω όρεξη μπορεί σήμερα να πειραματιστώ με το παιχνίδι πάλι.Πραγματικά είναι απίστευτω παιχνίδι... EDIT:Παιδιά το έλυσα...Δεν είχα βάλει το xp patch1.2 και νόμιζα οτι το είχα κάνει εγκατασταση..Επισής εδώ θα βρείτε οτι χρειάζεστε από Patch http://ff7-universe.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.