Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy 7 netbook πρόβλημα

DavidLP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι παιχνιδάρα και το είχα λιώσει στο playstation..Το έχω τώρα για pc και το έχω βάλει στο netbook μου.Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και με το laptop patch που έβαλα έχω ακόμα ένα θεματάκι...Όταν φτάνω στο σημείο να βάλω το όνομα του Cloud δεν μπορώ να το κάνω Confirm,insert δεν θυμάμαι ακριβός.

ΟΙ λύσεις είναι να πατίσεις το Esc και πάει μόνο του στο confirm ή να βάλεις NumberLock και τότε μπορείς να κουνίσεις το χεράκι..Σε εμένα το Esc δεν κάνει τίποτα και το netbook μου δεν έχει NumLock..Έχω ψάξει τα πάντα και δεν βρήκα κάτι..Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας αφήσει post στο thread.

Δημοσ.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν δεν έχεις κατεβάσει κάποια διανομή ειδικά για netbook τα περισσότερα παιχνίδια είναι ασύμβατα λόγω της μη ύπαρξης κάρτας γραφικών αλλά κυρίως της πολύ μικρής οθόνης.

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα το πληκτρολογιο στο ffvii ειναι στο αριθμητικο σε ενα κανονικο πληκτρολογιο.πριν φτασεις στο σημειο που ονομαζεις τον cloud κανε configure το πληκτρολογιο σε αυτα που σε βολευουν.

Δημοσ.
ναι αλλα λεμε για παιχνιδι 10+ χρονων

έχεις ένα δίκιο εκεί Τούφα αλλά και πάλι η οθόνη παραείναι μικρή.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια αυτο,αφου τρεχει σε αναλυσεις πολυ μικροτερες απο αυτες του νετμπουκ.

Δημοσ.
Είναι παιχνιδάρα και το είχα λιώσει στο playstation..Το έχω τώρα για pc και το έχω βάλει στο netbook μου.Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και με το laptop patch που έβαλα έχω ακόμα ένα θεματάκι...Όταν φτάνω στο σημείο να βάλω το όνομα του Cloud δεν μπορώ να το κάνω Confirm,insert δεν θυμάμαι ακριβός.

ΟΙ λύσεις είναι να πατίσεις το Esc και πάει μόνο του στο confirm ή να βάλεις NumberLock και τότε μπορείς να κουνίσεις το χεράκι..Σε εμένα το Esc δεν κάνει τίποτα και το netbook μου δεν έχει NumLock..Έχω ψάξει τα πάντα και δεν βρήκα κάτι..Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας αφήσει post στο thread.

Με το που ξεκινας το παιχνιδι μπαινεις στο μενου στο Config και φτιαχνεις τα κουμπια σου οπως θελεις. Εγω εβαλα κλασικα WASD για κινηση και τα σημεια στιξης για τα υπολοιπα κουμπια (ξερεις διπλα στο Enter) και ειμαι οκ. Το ιδιο θα χρειαστει να κανεις και για το 8 αν ποτε το παρεις.

Δημοσ.

Γενικα το προβλημα που αντιμετοπίζεις είναι με τα κουμπιά...Αν το netbook εχει xp δεν υπάρχει προβλημα συμβατότητας ή ανάλυσης οθόνης...όπως γράφτηκε και πιο πάνω αλλάζεις τα κουμπιά και εισαι οκ...

Δημοσ.

Παίδες πως ρυθμίζονται τα κουμπιά τελικά στο παιχνίδι?

Το έβαλα κ εγώ στο netbook μου αλλά στο configuration μου βγάζει επιλογες μονο για γραφικα κ ήχο.

Αν τρέξω το παιχνίδι απλά μαυρίζει η οθόνη κ δεν αντιδρά μέχρι να πατήσω escape! μετά μου βγάζει 2 επιλογές (new game k continue). Με fn και κουμπιά μπορώ να πάω πάνω κάτω αλλά δε μπορώ να επιλέξω καμία μια κ κανένα κουμπί δε φαίνεται να παίζει το ρόλο του enter.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχω περάσει το patch 1.4 του παιχνιδιού για xp.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ξεκινας new game κανονικα, οταν πρωτα λαβεις ελεγχο του clould με το που κατεβει απο το τραινο ανογεις inventory. Εκει κατω κατω εχει μια επιλογη configure. Εκει μεσα κανεις τις αλλαγες που θελεις για το παιχνιδι μαζι και τα κουμπια.

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι το πως ξεκινώ το new game??? μια κ ενώ μπορώ να πάω το χεράκι στην συγκεκριμένη επιλογή δε μπορώ να την ενεργοποιήσω!

Πατάω enter ή και οποιοδήποτε άλλο κουμπί βρω αλλά δεν κάνει τίποτα!

Μια φορά πατώντας στην τύχη κουμπιά μου βγαλε μήνυμα αν θέλω να βγω από το παιχνίδι αλλά ούτε αυτη η επιλογή ενεργοποιούνταν κάπως και αναγκάστηκα να το κλείσω με hard turn off!

Δημοσ.

Βαλε ενα USB keyboard απο ενα φιλαρακι σου (η εστω αγορασε κανενα φθηνιαρικο με 3 ευρω) και κανε το configue αφου ξεκινησει το παιχνιδι. Εγω ετσι το εκανα στο πρωτο laptop που ειχα.

• Moderators
Δημοσ.

Οντως. Το FF7 τρεχει σε... 320x240 :P (και 640x480 αλλα ουσιαστικα ειναι interpolated).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...