fragment_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 τι νέο σύστημα ακολουθούν σήμερα ... πάει το rapidshare, τι θα γίνει; θα πληρώνω δύο αccounts; τα μισά πλέον τα ανεβάζουν σε hotfile (κυρίως οι ξένοι) ... αφήστε που κατεβάζω με 1mbit ... καμία σχέση με rapidshare ... τι έχετε να πείτε;;;
cosmos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Τί να πούμε..........Ότι βολεύει τον καθένα............ Αν ζορίζεσαι με 2 accounts ,βάλε κανα προγραμματάκι να στα κατεβάζει αυτόματα ως free (πχ cryptload) για το rapid και πλήρωνε μόνο το άλλο......
fragment_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 σε δουλείες να μπαίνουμε ... και την τσέπη μας να αδιάζουμε ... ναι οκ θα μου πεις δεν μου το επιβάλει κάποιος αλλά ... που θα τα βρω τα αρχεία που θέλω ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 σε δουλείες να μπαίνουμε ... και την τσέπη μας να αδιάζουμε ... ναι οκ θα μου πεις δεν μου το επιβάλει κάποιος αλλά ... που θα τα βρω τα αρχεία που θέλω ... Είναι λίγο τραγικό να θες να κατεβάζεις παράνομα αρχεία και να διαμαρτύρεσαι κι από πάνω. Αν θες τόοοοσο πολύ να βρεις τα αρχεία που θες, ξέρεις, υπάρχει και η άλλη λύση: να τα αγοράσεις νόμιμα.
fragment_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Είναι λίγο τραγικό να θες να κατεβάζεις παράνομα αρχεία και να διαμαρτύρεσαι κι από πάνω. Αν θες τόοοοσο πολύ να βρεις τα αρχεία που θες, ξέρεις, υπάρχει και η άλλη λύση: να τα αγοράσεις νόμιμα. αν σου περισσεύουν ... δώσε και σε εμάς ... και δεν ανέφερα κάπου ότι κατεβάζω παράνομα ... εντάξει πολλές φορές τυχαίνει ... "σε όλους μας" ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.