Christos_Tz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παιδια περασα τα Seven Rtm..Ολα καλα και ολα ωραια αλλα χρειαζομαι μια σοβαρη και υπευθηνη απαντηση πωσ θα βρω Drivers για τιν καρτα γραφικων μου..Ati Radeon 9550 256mB AGP!Ειναι παλια το ξερω και στα ξενα φορουμ δεν βγαζω ακρη!!Γνωριζει κανεισ μια αξιοπιστη λυσι για συμβατουσ Drivers που να παιξουν μπαλα σωστα?????
nick#18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Παιδια περασα τα Seven Rtm..Ολα καλα και ολα ωραια αλλα χρειαζομαι μια σοβαρη και υπευθηνη απαντηση πωσ θα βρω Drivers για τιν καρτα γραφικων μου..Ati Radeon 9550 256mB AGP!Ειναι παλια το ξερω και στα ξενα φορουμ δεν βγαζω ακρη!!Γνωριζει κανεισ μια αξιοπιστη λυσι για συμβατουσ Drivers που να παιξουν μπαλα σωστα????? Με agp στα 7 με μια hd3650 το μονο που εχω καταφερει ειναι να βαλω το κανονικο catalyst 9.8 και να δουλεψει αλλα μετα απο ενα σημειο μου την εδωσε και το σουταρα οποτε εβαλα τους 8.12 που ηταν στο cd της συσκευασιας...
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει ότι με windows 2000 drivers σε vista compatibility παίζουν μια χαρά στα win7 give it a try
Christos_Tz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει ότι με windows 2000 drivers σε vista compatibility παίζουν μια χαρά στα win7give it a try ok Φιλε μου θα το δοκιμασω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.