Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με gigabyte hd4850

shoco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καιγομαι...

εχω βαλει την παραπανω καρτα στην asus M4A78-PRO και μου τα βγαζει ολα με ψυχρα χρωματα, δηλ. αποχρωσεις πρασινου και μπλε.

Εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

Μπορεί να μην κανει καλή επαφη το καλώδιο της οθόνης με την VGA. ή απλα να εχουν χαλάσει τα βυσματα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:23 ----------

Το βύσμα κουμπώνει σωστά?

:shock: τωρα είδα οτι λεμε το ίδιο... αμαν αυτη η βιασύνη μου :whistle:

Δημοσ.

Καταρχας, ευχαριστω πολυ. Το μονιτορ και το βυσμα ειναι οκ γιατι δουλευω και με αλλο η/υ. Το συστημα ειναι:

PSU: corsair 450W

CPU: Phenom II 965

RAM: DDR2 4GB 800MHz

Wifi Asus

HDD: WD 500GB SATA2

DVDRW: Samsung

Αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι, οταν εβγαλα την καρτα γραφικων και αφησα αυτη της μητρικης το προβλημα παρεμεινε.

Δημοσ.

ολοκληρο φορματ εχω κανει. Αυτο το κανει απο τις πρωτες εικονες που φορτωνει μνημη και δειχνει το logo της μητρικης

Δημοσ.

Κανε ενα reset bios καλού κακού και δοκίμασε με άλλο καλώδιο(ή αντάπτορα) ξανά να βεβαιωθείς..Επίσης αν έχεις 2 εισόδους στην οθόνη δοκίμασε και στις 2 και βεβαιώσου να εφάπτεται σωστά..

Η κάρτα δε φταίει το είπες και μόνος σου.

Δημοσ.

Επανερχομαι μετα απο επανατοποθετηση ολων πανω στη μητρικη και των τροφοδοσιων. Το προβλημα διορθωθηκε, προφανως κατι δεν ειχε πατησει καλα. Σας ευχαριστω ολους.

Δημοσ.

Εγω πιστευω παντως το καλωδιο της οθονης ηταν και απλως τωρα το εβαλε σε θεση που δειχνει σωστα,ειναι ο συνηθης υποπτος,παντως αν στο ξαναβγαλει φιλε να ξερεις 99.9% φταιαει το καλωδιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...