ppetros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος γνωριζει κατι σχετικα με τη ρυθμιση της διαρκειας του flash (R ή Recall ή Flash και μετά 2) για την υπηρεσια αναμονης κλησεων. Οπως ειναι γνωστο η λειτουργια του συγκεκριμενου πληκτρου διακοπτει στιγμιαια τη γραμμη ωστε να πραγματοποιηθει η ενναλαγη μεταξυ των κλησεων. Απ' οσο ξερω τα περισσοτερα τηλεφωνα εχουν τη δυνατοτητα να ρυθμιστει η διαρκεια αυτης της διακοπης στη γραμμη ωστε να δουλευει σωστα η υπηρεσια. Παλαιοτερα οταν ειχα ISDN γραμμη με παροχο frothnet η αναμονη κλησεων δουλευε μια χαρα. Απο τη στιγμη που εβαλα forthnet 2 play μετατρεπωντας τη γραμμη σε PSTN ποτε δεν καταφερα να δουλεψει σωστα η αναμονη κλησης. Δηλαδη ενω ακουγωντας την ηχητικη ενδειξη της αναμονης κλησης και πατωντας το πληκτρο flash περναω σ' αυτον που με καλει, κλεινει η γραμμη με την οποια μιλουσα με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω εναλλαγη των κλησεων. Μερικες μονο φορες αφου κλεισω την 2η γραμμη το τηλεφωνο χτυπαει και ειτε ειναι στη γραμμη αυτος που μιλουσα πριν (1η γραμμη) ή η γραμμη εχει πεσει... Ειχα παρει στο τμημα εξυπηρετισης της forthnet αλλα δεν ηξεραν κατι... Χρησιμοποιω ασυρματες συσκευες Siemens gigaset που εχουν τη δυνατοτητα ρυθμισης του χρονου flash σε: 80-100-120-180-250-300-400-600 και 800ms. Καποια στιγμη ειχα δοκιμασει πιστευω ολες τις επιλογες αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη.. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο ή γνωριζει κατι γιαυτο? Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ειχα κανει δοκιμη σε forthnet με το flash με μια συσκευη σταθερη ge.ειχε ρυθμιση 100 300 600 και απο οτι θυμαμε μου ειχε παιξει σωστα με 300
ppetros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ειχα κανει δοκιμη σε forthnet με το flash με μια συσκευη σταθερη ge.ειχε ρυθμιση 100 300 600 και απο οτι θυμαμε μου ειχε παιξει σωστα με 300 Μολις το εβαλα στο 300 απο το 250 που το ειχα. Για να δω πως θα τα παει.. Thanks!
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μολις το εβαλα στο 300 απο το 250 που το ειχα. Για να δω πως θα τα παει..Thanks! για να δουμε τι θα δουμε.εγω το ειχα κανει τεστ για συνομιλια με 3 ατομα ταυτοχρονα εγω και αλλοι 2.
ppetros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 για να δουμε τι θα δουμε.εγω το ειχα κανει τεστ για συνομιλια με 3 ατομα ταυτοχρονα εγω και αλλοι 2. Μολις το δικιμασα με 300ms και δουλευει τελεια!! Εκανα και "τριμερής συνομιλία" οπως λες κι εσυ και δουλευει αψογα! Να 'σαι καλα φιλε μου!!
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 τελος καλα ολα καλα.ετυχες και εσυ σε συσκευη με 500 ρυθμισεις.
ppetros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 τελος καλα ολα καλα.ετυχες και εσυ σε συσκευη με 500 ρυθμισεις. Ειναι το Siemens Gigaset SL780 που οντως εχει ενα "καρο" ρυθμισεις! Απλα ειχα την εντυπωση οτι τις ειχα δοκιμασει ολες αλλα οπως αποδειχτηκε εκανα λαθος.. thanks again!
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ναι και εγω δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το flash και ποσα Milisecond ειναι και το εμαθα οταν προσπαθουσα να καταλαβω σε καποιον γιατι δεν παιζει.η συσκευη του δεν ειχε διαρκεια.και εβαλα πανω την ge και ειδα οτι ειχε ρυθμισεις.δοκιμασα 100 τιποτα δοκιμαζω 300 μια χαρα δοκιμαζω 600 και παλι δεν επαιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.