funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Που μπορώ να βρω έναν τέτοιο φορτιστή? ή τουλάχιστον έναν adaptor για να χρησιποιήσω κοινό φορτιστή.
nick#18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 1. γιατι βλεπω και λεει alcaline batteries και κατι μου λεει πως εν ειναι επαναφορτιζομενες? 2. Δυσκολο να βρεις...μονο απο την εταιρια που εφτιαξε το τηλεκατευθηνομενο (εχω 2 με ιδιο φις...) μπορεις με 2 καλωδιακια και καπια μονοση αναμεσα να μην ακουμπισουν να κανεις τη δουλεια σου...
nathanas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Τον φτιάχνεις και μόνος σου φίλε μου... Έχω τα σχέδια που χρειάζεσαι από δικό μου που είχα φτιάξει για κινητό... Θα είναι πιο αξιόπιστος και από καποιον που θα έπαιρνες σε θέμα κατασκευής και επιθυμητής τάσης εξόδου αναλόγως με το πόσο γρήγορα θέλεις να φορτίζει τις μπαταρίες σου. Αν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου κολλητήρι θα σου φανεί παιχνιδάκι...
funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 1. γιατι βλεπω και λεει alcaline batteries και κατι μου λεει πως εν ειναι επαναφορτιζομενες? 2. Δυσκολο να βρεις...μονο απο την εταιρια που εφτιαξε το τηλεκατευθηνομενο (εχω 2 με ιδιο φις...) μπορεις με 2 καλωδιακια και καπια μονοση αναμεσα να μην ακουμπισουν να κανεις τη δουλεια σου... 1.Επαναφορτιζόμενες είναι, η pic είναι τυχαία. 2.Το σκέφτηκα αλλά έψαχνα κάτι έτοιμο για να μην παιδεύομαι. Τον φτιάχνεις και μόνος σου φίλε μου...Έχω τα σχέδια που χρειάζεσαι από δικό μου που είχα φτιάξει για κινητό... Θα είναι πιο αξιόπιστος και από καποιον που θα έπαιρνες σε θέμα κατασκευής και επιθυμητής τάσης εξόδου αναλόγως με το πόσο γρήγορα θέλεις να φορτίζει τις μπαταρίες σου. Αν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου κολλητήρι θα σου φανεί παιχνιδάκι... Πως να τον φτιάξω ρε φιλε, ούτε κολητήρι έχω πιάσει και γενικά δεν έχω ιδεά ούτε χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.