Προς το περιεχόμενο

Lg l222w και windows 7

midnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες τα καινούργια windows (7) δέν μπορούν να αναγνωρίσουν την οθόνη μου.Είναι η Lg l222w.Απο την RC έκδοση τών windows είχα αυτό το πρόβλημα αλλά το άφησα μέχρι να βγούν τα κανονικά.Απο ότι βλέπω όμως τπτ δεν άλλαξε.Δυστηχώς τήν βλέπει σαν analog monitor και μου δίνει τυπικές αναλύσεις ενώ εγώ προσπαθουσα να βάλω την 1680χ1050.Έβαλα τους drivers της κάρτας γραφικών-μιας geforce 9400 gt - αλλά και αυτή μου προτείνει αναλύσεις κλασσικού μόνιτορ που δεν κάνουν για το δικό μου.Έχετε καμιά ιδεά πώς μπορώ να το λύσω;Ξέρω οτι γίνετε γιατί την πρώτη φορά που πέρασα τους drivers της κάρτας γραφικών μου έβγαλε να επιλέξω την σωστή ανάλυση.Αλλά εγώ έκανα φορμάτ και απο τότε δέν μπορώ να καταλάβω πώς την πρώτη φορά εμφανίστηκε η σωστή ανάλυση.

Δημοσ.

Δεν έχει DVi η συγκεκριμένη οθόνη ε;

Αν θυμάμαι καλά στο cp της nvidia μπορείς να ορίσεις custom αναλύσεις.

Δημοσ.

Χμ, περίεργο πάντως.

Δοκίμασε πάλι εγκατάσταση-απεγκατάσταση drivers, δεν μπορεί, θα το πετύχεις.

Ποιους drivers έχεις βάλει; (έκδοση)

Δημοσ.
Χμ, περίεργο πάντως.

Δοκίμασε πάλι εγκατάσταση-απεγκατάσταση drivers, δεν μπορεί, θα το πετύχεις.

Ποιους drivers έχεις βάλει; (έκδοση)

Έβαλα αρχικά τους drivers της μάνας της.Με αυτά το κατάφερα.Αλλά όπως σου πα έκανα φορμάτ ο μάπας.Ξαναβάζω της μάνας της τπτ.Μετά βάζω drivers για windows 7 απο την σελίδα τους.Τπτ.Απλά μην ασχολήσε, γύρισα πίσω στα xp μιας και άκρη δεν βγάζω.Σευχαριστώ πολύ παντος για το ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...