Cue Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Όπως την βλέπω πάντως, κάνει trivia ερώτηση σε job interview για programmer
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ανεβάστε λίστα στο φρικηπαίδεια με τα ονόματα των πιο άκυρων.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 αλλά για το Κουνγκ φου, που αν δε κάνω λάθος είναι δικιά του επινόηση. *Ο Bruce Lee δημιούργησε το jeet kune do και όχι το Κουνγκ Φου. Αν θυμάμαι καλά, δεν παραδεχόταν το Κουνγκ φου, γι'αυτό και <<έφτιαξε>> τη δική του τεχνική.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ο πιο γνωστος ανθρωπος στον κοσμο ειναι ο Τσακ Νορις Δεν χρειαζεται να ξερεις τον Τσακ Νορις. Σε ξερει αυτος.
cassidy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω συμφωνούμε πως αν υπήρχε Jesus Hitler ή Adolf Christ, τό 'κλεινε το thread. Is this the second coming Or the fourth reich?
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βάλτε στο μυαλό σας ότι υπάρχουν και 1 δις άνθρωποι που είναι αγράμματοι και δεν έχουν πάει σχολείο. Και όχι μόνο αυτοί, υπάρχουν και άλλοι τόσοι που παρά το γεγονός ότι έχουν πάει σχολείο και ενδεχομένως σπουδάσει, όταν τους ρωτήσεις ποιος είναι ο πιο γνωστός άνθρωπος στον κόσμο θα περιοριστούν σε κάποιον ποπ σταρ ή γενικά σταρ. Οπότε μάλλον ο τζήζους κράηστ σούπερ σταρ είναι στα τοπ. Ενδεικτικά: σήμερα είχα μάθημα στο γερμανικό ινστιτούτο ακα Γκαίτε. Το μάθημα αφορούσε τους μεγάλους γερμανούς. Μέσα στο τοπ τεν το βιβλίο ανέφερε τον Γκαίτε, το Μαρξ, τη Σόφι Σολ και άλλους. Τον Γκαίτε ένας από τους συμμαθητές μου τον προσδιόρισε ως φυσικό. Τον Μαρξ δεν τον ήξεραν. Τη Σόφι Σολ μαντέψτε. Και τα έξι άτομα στην αίθουσα σπουδάζουν (φιλολογία, γερμανική φιλολογία, ψυχολογία και γενικά είναι των θεωρητικών) και είναι άνω των 20 ετών. Κλαίω.
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βασικά το "ο πιο γνωστός άνθρωπος του κόσμου" είναι σχετικό και εξαρτάται πάντα από πολλούς παράγοντες όπως γνώσεις, εμπάθειες, συμπάθειες, κριτήρια και χίλια δυο. Μου θυμίζει λίγο τους 100 μεγαλύτερους Έλληνες, ναι.
eSATA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ο πιο γνωστος ανθρωπος στον κοσμο ειναι ο Τσακ ΝοριςΔεν χρειαζεται να ξερεις τον Τσακ Νορις. Σε ξερει αυτος. χαχαχαχαχα
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ξαναγυρνάμε σ' αυτόν που όλοι ξέρουμε λοιπόν. ...μόλις μου λύθηκε μια παμπάλαια απορία... 10x, 64x... (ps : για βάλτε στη λίστα και τον Πελέ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.