aledjo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μπρους Λη Bruce Lee υπαρχει ανθρωπος στην ευρωπη, αμερικη, ΑΣΙΑ, αφρικη που να μη τον ξερει? Γενικότερα, το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Ασιάτες, οπότε από εκεί ξεκινάμε. Ακολουθεί η Αφρική με 14%. .
eSATA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μπρους Λη υπαρχει ανθρωπος στην ευρωπη, αμερικη, ΑΣΙΑ, αφρικη που να μη τον ξερει? . η γιαγια μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ---------- και ο παππούς μου..
aledjo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 η γιαγια μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ---------- και ο παππούς μου.. με δουλευεις? αυτοι τον ξερουν καλυτερα απο μας. αλλωστε το ποσοστο γιαγιαδων και παπουδων ειναι μικροτερο απο τους υπολοιπους στο ολοκληρο το κοσμο.
user12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 o μαλακας :p Αυτος ειναι στην Ελλαδα με διαφορα ο πιο γνωστος ανθρωπος.:lol: Αλλα εμεις θελουμε στον κοσμο.
Χρυσοπετριτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ...ειναι ο Ομπαμα. Μονο κατι φυλες εκει στη αφρικη δεν τον ξερουν.
aledjo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 οσο πιο πολλα λεφτα εχει καποιος, τοσο πιο γνωστος ειναι! bill gates
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ρε αλέτζο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν PC και άλλοι που έχουν και δεν ξέρουν που είναι το escape. Πλατινοκέφαλα σκυλιά και κάγκουρες στην Αθήνα -φαντάσου λίγο τον Κινέζο που δουλεύει στα χωράφια με το ρύζι ή τον τεξανό γελαδάρη.
nikos21aek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Από τους εν ζωή είναι σίγουρα ο Michael Jordan. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου στατιστικά και ο Κλίντον τότε(με το σκάνδαλο και τους λεκέδες του ήταν σε πολύ χαμηλότερη θέση) ο ΜJ πρώτος και πολύ ψηλή θέση που μου έκανε εντύπωση ο Tiger Woods.Κάτι υποανάπτυκτοι Κινέζοι που από μόνοι τους είναι τα 2/3 της Γης και μπορεί να λέω και λίγα με το ζόρι ξέρουν προς τα που πέφτει η Αμερική..Αλλά ΝBA βλέπουν.. Μερικοί που είπαν τον Χριστό...Πραγματικά όμως νομίζουν ότι οι χριστιανοί είναι τόσοι πολλοί;;;
eSATA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μερικοί που είπαν τον Χριστό...Πραγματικά όμως νομίζουν ότι οι χριστιανοί είναι τόσοι πολλοί;;; εσυ τι νομιζεις; .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.