Προς το περιεχόμενο

Ο πιο γνωστος ανθρωπος στο κοσμο

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
offtopic..: Όσοι ανεφεραν το χριστό τους πρωτείνω μια ταινία που εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον όσον αφορά τον τρόπο που εξηγούσε τέτοια θέματα...!! The Man from Earth λέγεται..!

Πλάκα πλάκα απέδειξε πως ο Χριστός ήταν Έλληνας (ή έστω ο θρύλος του) :P

Jesus -> Krishna -> Heracles :P

Όντόπικ: Συμφωνώ για Ομπάμα ατ δε μόμεντ.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χιτλερ χαλαρα, όλοι στη γη τον ξέρουν. Πάνε στη Κίνα σε ενα χωριό και πες Ομπάμα και πες και Χίτλερ.

Με τόσους που έσφαξε δε θα τον ξεχάσουμε και εύκολα.

Δημοσ.

Από τους εν ζωή, μπορεί να είναι και κανένας Δαλάι Λάμα.

Γενικότερα πρέπει να έχει κανείς στο μυαλό του ότι:

Κίνα + Ινδία = 1.333.570.000 + 1.170.320.000 = 2.503.809.000

δηλαδή μιλάμε για το 36.87% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Οι Η.Π.Α έρχονται τρίτοι και καταϊδρωμένοι με 307.721.000. Ούτε το 1/3 της Ινδίας δηλαδή. Μετά έχουμε πάλι Ινδονησία κτλ κτλ.

Γενικότερα, το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Ασιάτες, οπότε από εκεί ξεκινάμε. Ακολουθεί η Αφρική με 14%.

Όπως βλέπετε, δεν έχει νόημα να σκέφτεται κανείς με Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα πρότυπα. Δηλαδή δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε ποιον ξέρουν αυτοί από τους δικούς μας διάσημους, αλλά ποιον ξέρουμε εμείς από τους δικούς τους. Αυτός θα είναι ο πιο γνωστός.

Από τους πεθαμένους μάλλον είναι ο Βούδας και όχι ο Χριστός (που για τον δεύτερο δεν είμαστε και σίγουροι αν υπήρξε δηλαδή, πόσο μάλλον αν ήταν θεός, άνθρωπος ή θεάνθρωπος).

Επί τη ευκαιρία για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Βούδας ήταν επισήμως άνθρωπος, δε θεωρείται Θεός από κανέναν.

Δημοσ.
Βασικά εγώ πιστεύω οτι είναι ο Τζόν Τίκης.

Ποιος είναι αυτός??:P:lol:

Εγώ πιστεύω ότι είναι ο Superman ή ο Spiderman!!Τουλάχιστον είναι πιο γνωστοί από τον BATMAN:p:lol:

Δημοσ.

Επί τη ευκαιρία για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Βούδας ήταν επισήμως άνθρωπος, δε θεωρείται Θεός από κανέναν.

screen-shot-screen-shot-demotivational-poster-1251060929.png

:lol::lol:

Δημοσ.
Ο χίτλερ; Ή παραείναι ευρωπαικός;

Ο einstein?

Ο μπούς;

Ο κλίντον;

Ο μπετόβεν;

Ο rick astley?

Ο μέγας αλέξανδρος;

Ο michael jackson?

Πρέπει να είναι κάποιος με παγκόσμιο αντίκτυπο και να με απεριόριστο ηλικιακά/φυλετικά/ταξικά/γνωστικά target group.

O super Mario?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:04 ----------

screen-shot-screen-shot-demotivational-poster-1251060929.png

:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΡΕ ΛΟΛ ΛΕΜΕ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...