egalps Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το ξερω ειναι λιγο παραξενο το θεμα.Προχτες αναρωτιομουν ποιος αραγε να ειναι ο πιο γνωστος ανθρωπος στο κοσμο.Εννοω αυτος που γνωριζουν οι περισσοτεροι ανθρωποι.Εν ζωη η οχι.Για αυτο και σκεφτηκα να το κανω topic εδω.Ακουω τις γνωμες σας.
klainmaingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ο χίτλερ; Ή παραείναι ευρωπαικός; Ο einstein? Ο μπούς; Ο κλίντον; Ο μπετόβεν; Ο rick astley? Ο μέγας αλέξανδρος; Ο michael jackson? Πρέπει να είναι κάποιος με παγκόσμιο αντίκτυπο και να με απεριόριστο ηλικιακά/φυλετικά/ταξικά/γνωστικά target group.
doctorkostis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εμενα αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με το Μητσαρα και τον Πάπα. "Ρε συ,ποιος ειναι αυτος διπλα στον Μητσαρα?"
egalps Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Προφανώς και εννοούμε τον Ιησού. Ο τιτλος του θεματος λεει "ο πιο γνωστος ανθρωπος στο κοσμο"
antonl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Θα συμφωνούσα με τον Slipknot αλλά μάλλον ο Ιησούς είναι εκτός συναγωνισμού αν του προσδόσουμε τον χαρακτηρισμό θεάνθρωπος (το οποίο σίγουρα θ αμφισβητηθεί αλλά μην το πάμε πάλι στο θρησκευτικό ). Αν λάβουμε υπόψη ότι οι Κινέζοι κι οι Ινδίοι είναι το 1/3 του πληθυσμού της Γης ίσως κάποιος γνωστός μεν απ τα μέρη τους δε είναι πιο δημοφιλής, αν και οι πρώτες μου σκέψεις ταυτίζονται μ αυτές του klein.
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει θεάνθρωπος ο Ιησούς, μισός-μισός αλλά το ότι πέθανε είναι γεγονός, ήταν θνητός δηλαδή, ένας από εμάς. Αναστήθηκε επειδή είχε μέσο. Απ' όσα λέει ο klain σκέφτηκα Hitler και MJ οι οποίοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να είναι οι πιο γνωστοί. Από την άλλη αυτό που λέει ο antonl για τους λαούς με μεγάλο πληθυσμό έχει μια βάση, πιστεύω όμως ότι τον Ιησού τον ξέρουν όλοι. Γιατί και να μην είσαι Χριστιανός, το Χριστό θα τον μάθεις θες δε θες όπως εμείς μαθαίνουμε για τον Αλλάχ και τους άλλους.
De@th L0rd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 O Ιησούς αναστήθηκε γιατί ήταν ταυτόχρονα και ο πατέρας του ο θεός ο οποίος είναι αθάνατος αλλά πέθανε ηθελημένα και τελικά αναστήθηκε παρότι ήταν θνητός και γιός του εαυτού του δηλαδή του πατέρα του του θεού.
kfyros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω γιατί , αλλά όταν με ρωτάνε κάτι παρόμοιο , το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο BATMAN :-)
user12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω γιατί , αλλά όταν με ρωτάνε κάτι παρόμοιο , το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο BATMAN :-) O Batman δεν ειναι ανθρωπος.Για μενα ειναι ο Αμερικα Βεσπουτιν. Ποιος δεν ξερει την Αμερικη
gs20309 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 κ εμένα πρώτα μου ήρθε στο μυαλό ο Χριστός και μετά ο Μέγας Αλέξανδρος. ίσως και ο Διας να είναι γνωστός (και γενικότερα οι θεοί του Ολύμπου) . μήπως είναι και η Παναγία (που ήταν στάνταρ θνητή) ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ---------- O Batman δεν ειναι ανθρωπος.Για μενα ειναι ο Αμερικα Βεσπουτιν. Ποιος δεν ξερει την Αμερικη lol την αμερική μπορεί να την ξέρουν πολλοί αλλά τον Αμέρικο Βεσπούκι αμφιβάλω..(γιατί τον είπες αμέρικα βεσπούτιν ? είναι από το βεσπούκι+πούτινγκ =βεσπούτιν ? ) επίσης έχω την εντύπωση ότι ο Κολόμβος πήγε πρώτος στην αμερική.. μήπως είναι ο Κολόμβος πιο γνωστός?
tzotzo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ο μικυ μαους ριχνει στα αφτια στον Ιησου "Χριστο".... μην σου πω και ο Τζων Λενον, ευκολο... Η Τζενα Τζειμσον ισως ομως τους παταει ολους
karabouzouk... Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 offtopic..: Όσοι ανεφεραν το χριστό τους πρωτείνω μια ταινία που εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον όσον αφορά τον τρόπο που εξηγούσε τέτοια θέματα...!! The Man from Earth λέγεται..! ontopic..: ο Bush θεωρώ ότι μιλώντας για την εποχή μας είναι αρκετά γνωστός..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.