anarionasp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα εχω το εξης προβλημα με τον λογαριασμό μου στο rapidshare το οποιο το εχω παρατηρησει οτι εχει γινει 2 φορες ενω το μεσημερι πριν φυγω για την δουλια μου ειχα 7 gb να κατεβασω ακομα γυρναω να μου κανει και convert μερικα rapidpoints στη περιπτωση που δεν γυρισω νωρις και δεν του φτασει το limit. Γυρναω απο δουλια και βλεπω το flashget να μην κατεβαζει, το limit μου 400 mb να εχει χρισιμοποιησει περιπου 1300 rapidpoints και στο log toy rapidshare απο την δικια μου ip να εχω κατεβασει 18 GB. στο flash get (που χρησιμοποιω για να κατεβασω απο rapidshare ) μου δειχνει ακρβως ποια αρχεια εχω κατεβασει και το ακριβες μεγεθος τους ειναι 2,33 GB επισης περιεργο ειναι οτι στο log του μοντεμ μου ,που το internet connection εχει uptime 6 ωρες (3 ωρες λιγοτερες απο την ωρα που εφυγα για δουλια προφανος εφαγε κανα disconnection αν και βλεπω περιεργα nottifications στο log του που δεν τα εχω ξαναδει ποτε αν πιστευετε οτι χρεαζοντε θα τα ποσταρο ), εχει data recieved 5 gb το προβλημα ειναι οτιη γραμμη μου ειναι 2048 kbps και δεν στεκει με τπτ να εχει κατεβασει σε maximum 8 9 ωρεσ 18 GB καμια ιδεα τι παιζει ? ευχαριστω εκ των προτερων
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Καταρχήν έχεις σοβαρό πρόβλημα στη συνταξη γραπτού λόγου. Ξαναγράψε το σωστά μπας και γίνει κατανοητό το πρόβλημα σου (το άλλο, όχι της σύνταξης). Αν καταλαβα σωστά έχεις τεράστιο trafic χωρις να το έχεις κάνει εσυ, σωστα; Στα logs του rapidshare, ποιες ip φαίνονται να εχουν κατεβάσει και από πόσο; Είναι δική σου ip; καλησπερα εχω το εξης προβλημα με τον λογαριασμό μου στο rapidshare το οποιο το εχω παρατηρησει οτι εχει γινει 2 φορες ενω το μεσημερι πριν φυγω για την δουλια μου ειχα 7 gb να κατεβασω ακομα γυρναω να μου κανει και convert μερικα rapidpoints στιν περιπτωση που δεν γυρισω νωρις και δεν του φτασει το limit γυρναω απο δουλια και βλεπω το flashget να μην κατεβαζει το limit μου 400 mb να εχει χρισιμοποιησει περιπου 1300 rapidpoints και στο log toy rapidshare απο την δικια μου ip να εχω κατεβασει 18 GB. στο flash get (που χρησιμοποιω για να κατεβασω απο rapidshare ) μου δειχνει ακρβως ποια αρχεια εχω κατεβασει και το ακριβες μεγεθος τους ειναι 2,33 GB επισης περιεργο ειναι οτι στο log του μοντεμ μου που το internet connection εχει uptime 6 ωρες (3 ωρες λιγοτερες απο την ωρα που εφυγα για δουλια προφανος εφαγε κανα disconnection αν και βλεπω περιεργα nottifications στο log του που δεν τα εχω ξαναδει ποτε αν πιστευετε οτι χρεαζοντε θα τα ποσταρο ) εχει data recieved 5 gb το προβλημα ειναι οτιη γραμμη μου ειναι 2048 kbps και δεν στεκει με τπτ να εχει κατεβασει σε maximum 8 9 ωρεσ 18 GB καμια ιδεα τι παιζει ? ευχαριστω εκ των προτερων
anarionasp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Θα ηθελα να πιστευω πως στα posts μας δεν γραφουμε εξετασεις για το μαθημα της εκφρασης ιδεων και επισης αν το κειμενο μου δεν βοηθαει καπου γι'αυτο εγινε αναρτηση στο forum που ειναι τοπος δημοσιας συζητησης που μπορει οποος ενδιαφερετε για το προβλημα μου και δεν διευκρινισα κατι να με ρωτησει για να βρουμε απο κοινου μια λυση στο προβλημα που υπαρχει. τωρα στη ερωτηση σου , ναι εχω τεραστιο traffic χωρις να φαινετε στα log μου ( στο μοντεμ μου , ειτε στο download mannager που εχω ). Tο μονο log που μου δειχνει το τεραστιο traffic ειναι του rapidshare account και δειχνει οτι ολο το traffic γινετε απο μια ip και μονο την δικια μου
isay Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Θα ηθελα να πιστευω πως στα posts μας δεν γραφουμε εξετασεις για το μαθημα της εκφρασης ιδεων και επισης αν το κειμενο μου δεν βοηθαει καπου γι'αυτο εγινε αναρτηση στο forum που ειναι τοπος δημοσιας συζητησης που μπορει οποος ενδιαφερετε για το προβλημα μου και δεν διευκρινισα κατι να με ρωτησει για να βρουμε απο κοινου μια λυση στο προβλημα που υπαρχει. Εννοείται ότι δεν είναι έκθεση ιδεών, αλλά προκειμένου να επικοινωνήσεις γραπτά με κάποιους, είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις κάποιους βασικούς κανόνες γραφής. Ο λόγος που έγραψες σε δημόσιο forum είναι γιατί ζητάς βοήθεια, σωστά; Πρέπει λοιπόν να φροντίσεις να είναι ευανάγνωστο το ερώτημα σου, ώστε να φροντίσουν κάποιοι (που έχουν διάθεση να σε βοηθήσουν), να το διαβάσουν και να ψάξετε μια λύση. Άμα τα έγραφες στα αραβικά, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσει κανείς; Παρεμπιπτόντως, τα σημεία στίξης τα ξέρεις (κόμμα, τελεία, κλπ); τωρα στη ερωτηση σου , ναι εχω τεραστιο traffic χωρις να φαινετε στα log μου ( στο μοντεμ μου , ειτε στο download mannager που εχω ). Tο μονο log που μου δειχνει το τεραστιο traffic ειναι του rapidshare account και δειχνει οτι ολο το traffic γινετε απο μια ip και μονο την δικια μου Το μόνο που μπορώ να φανταστώ, είναι ότι έχεις wireless και σου έχουν κλέψει τον κωδικό (και του wireless και του rapidshare), αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω ότι είναι απο την δικιά σου το μεγάλο traffic (στο rapidshare). Κάτι ακόμα. Στο rapidshare ακόμα κι αν κατεβάσεις λίγα kilobytes απο ενα αρχείο (π.χ. 20kb από τα 100ΜΒ), σου χρεώνει το σύνολο του αρχείου (100ΜΒ). Όπως καταλαβαίνεις στο log του modem και στου download manager θα φαινεται 20KB και όχι 100ΜΒ. Μήπως κάτι συμβαίνει με τον υπολογιστή και τον download manager σου;
guardianx71 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Eάν στο flashget έχεις περισσότερα του 1 connections για κάθε αρχείο τότε για κάποιο λόγο κατεβάζει πολλαπλάσια. Αν βρω το Link 8α το ποστάρω
DimitRi_Del Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα το οποίο είναι το εξής: Από τα logs βλέπω ότι κατεβάζει κάποιος άλλος εκτός από εμένα (διαφορετικές ip). Έχω αλλάξει το όνομα χρήστη,κωδικό,email πάρα πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι, έχω κάνει scan για spyware και όλα τα συναφή με πάρα πολλά προγράμματα το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.