nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά προτείνω να δημιουργήσουμε μια κατηγοριά που να γράφουμε βιογραφικά,κριτικες κτλ για διάφορους σκηνοθέτες.. (η αρχή έγινε με τον τρομερό D.Lynch /Thanks paredwse ) Τι λένε οι mods?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 To καλύτερο, πιστεύω, που μπορεί να γίνει είναι να φτιαχτούν διάφορα topics και εκεί να περιλαμβάνονται: 1. Σύντομη βιογραφία-εργογραφία δημιουργού. 2. Κριτική ανάλυση ταινιών. 3. Διάφορες γνώμες. Αναλαμβάνω κατ'αρχήν τον David Lynch και τον Peter Greenaway (δύο από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες) - εκτός αν ο epote θέλει οπωσδήποτε να γράψει για το Mulholland Drive (άστο κάτω ρε, θα το κάνω εγώ!! )...
nodreams.ct Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Αυτά τα topics δεν μπορούν να μπούν σε μια κατηγορία; Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα; PS: Χμμμ.. τo Mulholland Drive είναι ειδική περίπτωση όσες κριτικές και να γίνουν θα είναι διαφορετικές.. οπότε προτείνω να το κάνετε και οι δύο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr>Αυτά τα topics δεν μπορούν να μπούν σε μια κατηγορία;<hr /></blockquote> Πρέπει να ανοίξει νέο υπο-forum... Απ' ότι γνωρίζω δεν γίνεται τεχνικά αλλά πιστεύω ότι δεν είναι και σκόπιμο. Μην μπερδευόμαστε με υποκατηγορίες...
nodreams.ct Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Οk paredwse Περιμένουμε κριτικές!
Edgar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Paredwse... min to pareksigiseis, alla protimo ton epote gia to mulholland... As doume ti tha mas pei autos kai meta kaneis kai esi mia analisi tis analisis....
epote Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 paredose ασε μου το mulh drive mou arese poly, fysika mporoume na grapsoume kai oi dio;) nomizo pantos pos h protash sou gia tis katigories einai POLY kalh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.