freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Θα παίρνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Μου χάλασε ο γνήσιος και ξενερώνω στην ιδέα οτι μπορεί να πληρώσω τα κέρατα που κοστίζει και να μου ξαναχαλάσει. Απο την άλλη φοβάμαι μη πάθει τίποτα το ίδιο το λάπτοπ με τον κινέζο. Για τον ίδιο τον κινέζο δε με νοιάζει ο,τι κι αν πάθει, είναι φτηνός.
hsavva Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 εγώ παίρνω συχνά (για μεταπώληση). Βέβαια δεν πουλάμε όσο τους αυθεντικούς. Πολύ καλοί όμως για την τιμή τους. Εκτός αυτοί που είναι για vaio. Αυτοι 'καίγονται' συχνά
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εγώ παίρνω συχνά (για μεταπώληση). Βέβαια δεν πουλάμε όσο τους αυθεντικούς. Πολύ καλοί όμως για την τιμή τους. Εκτός αυτοί που είναι για vaio. Αυτοι 'καίγονται' συχνά Παίζει κανένας καλός φορτιστής για vaio από τρίτο κατασκευαστή ή να πάω για το αυθεντικό; Εχω καταλήξει να τον αγοράσω από ebay
tolis_01 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 12 vs 200 λίρες, let me think Φορτιστής είναι, δεν νομίζω να χρειάζεται να είναι ο αυθεντικός. Απλά να μην είναι και του κιλού.
GGKING Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 θα πρότεινα αυθεντικό... Όπως λέω και εγώ το ρέυμα δίνει ζωή στο laptop καλό θα ήταν να προέρχεται απο καλό τροφοδότη, ένα λάθος σε αυτόν και κόβει την ζωή του laptop σου... τα είπα λίγο κάπως ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.