Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη

circadian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω ενα προβλημα με την οθονη μου. αρχισε να μου κανει ενα θορυβο ο οποιος εχει ως εξης.

απο το πισω μερος της οθονης κοντα στο τροφοδοτικο(υποθετω) με μια περιοδικοτητα 1s ακουγεται ενα τσικ. οχι βραχυκυκλωμα αλλα πιο πολυ κατι πιο δυνατο απο το βουισμα του τροφοδοτικου.

δεν ακουγοταν παλιοτερα.

το προβλημα μου ειναι οτι ακουγεται περιοδικα και οχι συνεχομενα αλλα και οτι συμβαινει μονο οταν η οθονη ειναι standby η σβηστη.

εννοειται οτι αν συνεχισει εφυγε για αντιπροσωπεια αλλα ρωταω

1ον μηπως ξερει κανεις κατι και

2ον μην παω και μου πουνε κυριε ειναι το κλασσικο βουισμα της οθονης αυτο καταπιε το.

ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Αν πιστευεις πως κάτι δε λειτουργει σωστά..παιρνεις τηλέφωνο αντιρποσωπεία η την πας απο εκει για ελεγχο επιτόπου ....τι τσικ θόρυβος ανα 1s, στην οθόνη καταλαβαίνεις τερμοπεγμα,ο θορυβος είναι σαν αυτόν που κάνει όταν αλλαζουμε ανάλύση ? Ποια είναι η οθόνη σου απο που την πείρες? και πριν πόσο καιρό?...εμενα πχ ο ανταπρορας του WII σε off κατασταση βουιζε, σε stand by οχι..παω στην αντιπροσωπεια τους λεω αυτό και αυτό.Και μου το αλλάξανε και μετα βουιζε πάλι...ε και το συνηθισα η το είχα σε stand by...!! Πας εκεί τους το λες αν δεις πως στα μασανε πες του να βάλουνε μια ίδια να την τεσταρουν και αν όντος δε πρεπει να το κάνει αυτό, να στην αλλάξουν η να στην φτιάξουν.Πήγαίνε σε κανα μεγάλο πολυκατάστημα και τσεκαρε τη που εκεί, τις έχουν ανοιχτές. Να είσαι και σίγουρος πριν πας αντιπροσωπεια ;)

Δημοσ.

σωστο αυτο που λες. απλα εμενα το κανει και οταν ειναι σβηστη και οταν ειναι σε αναμονη, δλδ δεν εχω λυση. και επειδη δεν ειναι wii αλλα οθονη που ειναι φατσα καρτα δε μπορω να το συνηθίσω με τπτ.

εγω απλα ρωτησα αν εχει κανεις καμια ιδεα γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η αντιπροσωπεια θα κανει τους παλαβους.

ο ηχος δεν υπηρχε πριν αλλα εμφανιστικε μετα την πρωτη επισκεψη στην αντιπροσωπεια :(

περισσοτερες πληροφοριες μοντελο, κλπ αμα δω τι θα μου πουνε...

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε!

Δημοσ.
σωστο αυτο που λες. απλα εμενα το κανει και οταν ειναι σβηστη και οταν ειναι σε αναμονη, δλδ δεν εχω λυση. και επειδη δεν ειναι wii αλλα οθονη που ειναι φατσα καρτα δε μπορω να το συνηθίσω με τπτ.

εγω απλα ρωτησα αν εχει κανεις καμια ιδεα γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η αντιπροσωπεια θα κανει τους παλαβους.

ο ηχος δεν υπηρχε πριν αλλα εμφανιστικε μετα την πρωτη επισκεψη στην αντιπροσωπεια :(

περισσοτερες πληροφοριες μοντελο, κλπ αμα δω τι θα μου πουνε...

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε!

Μάλλον για τροφοδοτικό πρόκειτε...αφου κάνει θόρυβο με σβηστή η ανοιχτή οθόνη πηγαινέ τη και μη δεχτείς να στα μασήσουν και μου φαίνεται λογικό γιατι σβηστή είναι σε stand by.Αλλά πές μου έχεις σταθεροποιητή τάσης? καλό θα ήταν να βάλεις...οταν στη φτιάξουν και γενικά να έχεις σε κάποιες συσκευές.

Εδώ έβαλα στο ψυγείο γιατι μας είχε καεί ένα μοτεράκι 2 φορές έλεοςςς.

Στο είπα και ποιό πάνω αν νομίζεις οτι κατι δε πάει καλά να τους πρήξεις όχι μόνο να τους το πείς, την δουλειά τους θα κάνουν.Και πέρνα απο κανένα κατάστημα να τσεκάρεις πως συμπεριφέρεται μια ίδια, στα μεγαλα καταστηματα τις έχουν ανοιχτές 12 ώρες τη μέρα.;)

Δημοσ.

η ιδια επειδη την ειχα πριν δεν εκανε... εχεις δικιο δε θα τους αφησω να γλιτωσουν.

με σταθεροποιητη τασης εννοεις UPS η κανα πολυμπριζο με προστασια? γιατι το δευτερο το εχω... ισως ηρθε καιρος να επενδυσω και σε UPS

Δημοσ.

καπιος μετασχηματιστης/πηνειο του τροφοδοτικου ειναι αυτο που απλα εκεινη τη στιγμη κοβει το ρευμα...πισω απο εκει που την πηρες λοιπον!

Δημοσ.
η ιδια επειδη την ειχα πριν δεν εκανε... εχεις δικιο δε θα τους αφησω να γλιτωσουν.

με σταθεροποιητη τασης εννοεις UPS η κανα πολυμπριζο με προστασια? γιατι το δευτερο το εχω... ισως ηρθε καιρος να επενδυσω και σε UPS

Ένα ups δε θα ήταν άσχημο και για το pc σου όχι μόνο για την οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...