Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

merci ...

αυτό το administrative execute ... μου έχει χρειαστεί πολλές φορές στα 7 ... το βρίσκω λίγο εκνευριστικό αφού τα βασικά Profile μας είναι administrative...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:58 ----------

είσαι αστέρι αυτό ήθελε για άλλη μια φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Administrative Run ... τώρα θα ψάξω να δω που κρύβονται ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

για κοιτάξτε εδώ την βρήκα την αλεπού !!!

5574903_bigthumb.JPG

σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια ... και γω νόμιζα τα temps βρισκόντουσαν κυρίως στο %temp% ...

Δλδ ειχες επιλεξει ολα τα αρχεια στα windows ( μαζι με κρυφα + αρχεια συστηματος ) και δε σου εδειχνε το σωστο μεγεθος; Ή απλα εβαζες τα κρυφα χωρις τα αρχεια συστηματος;

Kostaskouk αφου εσβησες οριστικα αυτα τα αρχεια, σου δειχνει το σωστο μεγεθος πλεον; Δλδ το προβλημα υπαρχει μονο στο image; Δε το ξερω το προγραμμα, αλλα μηπως κραταει backup ακομα και απο διεγραφεντα αρχεια; Ισως εχει καποια τετοια επιλογη; Για κοιτα τις ρυθμισεις. Γιατι ακομα και εαν σβησεις αρχεια απο τον υπολογιστη, νομιζω οτι ακομα μενουν καπου..

Δημοσ.

Kostaskouk αφου εσβησες οριστικα αυτα τα αρχεια, σου δειχνει το σωστο μεγεθος πλεον; Δλδ το προβλημα υπαρχει μονο στο image; Δε το ξερω το προγραμμα, αλλα μηπως κραταει backup ακομα και απο διεγραφεντα αρχεια; Ισως εχει καποια τετοια επιλογη; Για κοιτα τις ρυθμισεις. Γιατι ακομα και εαν σβησεις αρχεια απο τον υπολογιστη, νομιζω οτι ακομα μενουν καπου..

Αν διαβάσεις το αρχικό μου post (#12), γράφω:

"Mετά τη διαγραφή των αρχείων τύπου HTML του Mozilla, μεγέθους περίπου 8 GB, o ελεύθερος χώρος του partition C ξανα-απέκτησε το αρχικό του μέγεθος (περίπου 15 GB). Παίρνοντας όμως Backup, διαπίστωσα ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα (ως προς το μέγεθος του Backup) από την προηγούμενη κατάσταση (όπου δεν είχαν ακόμα διαγραφεί αυτά τα αρχεία)".

Στο πρόγραμμα Backup του Acronis, δεν βρήκα καμία ρύθμιση που να αφορά τα συγκεκριμένα (διαγραμμένα) αρχεία (και που πιθανόν να καταγράφονται και αυτά).

Και η ερώτησή μου ήταν:

"Μήπως αυτά (έστω και διαγραμένα με Shift + Delete) υπάρχουν κάπου ακόμα, και το μέγεθός τους προσμετράται στο Backup;;;;"

Και εσύ στην απάντησή σου γράφεις:

"Γιατι ακομα και εαν σβησεις αρχεια απο τον υπολογιστη, νομιζω οτι ακομα μενουν καπου..."

Αλλά κι' εγώ με την ερώτηση που έκανα, αυτό το κάπου ψάχνω (αν καποιος γνωρίζει να μου απαντήσει), ώστε να τα διαγράψω και από εκεί (γιατί όπως έγραψα και στο post #15, παλιότερα Backup του C, είχαν μέγεθος 5 GB, και όχι 8 GB).

Δημοσ.

Δε γινεται να τα διαγραψεις τελειως! Θα διαγραφθουν μονο εαν βαλεις απο επανω τους αλλα δεδομενα. Δλδ εαν εσυ γεμισεις τον δισκο, τοτε θα διαγραφουν.

Αμα εφευγαν οριστικα, τοτε δεν θα υπηρχαν προγραμματα επανακτησης δεδομενων.

Βασικα, υπαρχουν προγραμματα για μονιμη διαγραφη, που δε γινεται με το shift+enter φυσικα, αλλα θα επρεπε ηδη να το ειχες κανει.

Παντως ισως ακομα μπορεις να κανεις κατι, με το CCleaner και την λειτουργια drive wiper : http://www.makeuseof.com/tag/5-tools-permanently-delete-sensitive-data-hard-drive-windows/

Δημοσ.

Δε γινεται να τα διαγραψεις τελειως! Θα διαγραφθουν μονο εαν βαλεις απο επανω τους αλλα δεδομενα. Δλδ εαν εσυ γεμισεις τον δισκο, τοτε θα διαγραφουν.

Αμα εφευγαν οριστικα, τοτε δεν θα υπηρχαν προγραμματα επανακτησης δεδομενων.

Βασικα, υπαρχουν προγραμματα για μονιμη διαγραφη, που δε γινεται με το shift+enter φυσικα, αλλα θα επρεπε ηδη να το ειχες κανει.

Παντως ισως ακομα μπορεις να κανεις κατι, με το CCleaner και την λειτουργια drive wiper : http://www.makeuseof.com/tag/5-tools-permanently-delete-sensitive-data-hard-drive-windows/

1.  Μα τότε πώς ο ελεύθερος χώρος στο δίσκο μου είναι πλέον 15 GB (αντί των 7 GB που είχε πριν κάνω τη διαγραφή);

2.  Το σκέφτηκα και αυτό που γράφεις για τα προγράμματα επανάκτησης δεδομένων, και επειδή γνώριζα τη μορφή αυτών των αρχείων, με το Recuva βρήκα και "ανέκτησα" μόνο 6 από αυτά. Τα υπόλοιπα δεν υπήρχαν (.....????)

3.  Όσον αφορά το CCleaner, δεν τολμάω να το χρησιμοποιήσω (μια φορά που το δοκίμασα έφτασε, ώστε να μην ξανα-ξεκινάει το κομπιούτερ. Ευτυχώς που είχα κρατήσει πρόσφατο Backup, και σώθηκα).

Δημοσ.

Κατι εκανες εσυ λαθος τοτε, γιατι εγω το χρησιμοποιω πανω απο 6 χρονια, χωρις κανενα προβλημα.. Δοκιμασα και το Wipe Driver. Με απλη επανεγγραφη εκανε 3 ωρες. Υπαρχει και η πιο συνθετη (μεχρι 25 passes), αλλα θα θελει μερικες ημερες!!

Ισως ομως καποιος εμπειρος και παλι μπορει να ανακτησει τα δεδομενα; Τι γνωριζετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...