Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον ήχο στην "κλήση συνομιλίας" του ΜSN !

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το εξής "παράλογο" προβληματάκι στο Windows Live Messenger.

Καταρχάς έχω αγοράσει ακουστικά Logitech με ενσωματομένο μικρόφωνο (usb). Δουλεύουν άψογα και τα ακουστικά και το μικρόφωνο.

Μπαίνω λοιπόν στο MSN,πηγαίνω στις ρυθμίσεις ήχου και βίντεο,τα κάνω όλα όπως πρέπει. Μπαίνω στην επαφή που θέλω να κάνω "κλήση συνομιλίας". Γίνεται η κλήση και όλα λειτουργούν ρολόι. Ο άλλος με ακούει κανονικότατα όταν μιλάω στο μικρόφωνο,χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Εγώ βεβαίως δεν ακούω τίποτα μιας και ο άλλος δεν έχει μικρόφωνο,αλλά αυτό δεν έχει και καμιά σημασία.

Εκεί λοιπόν που όλα είναι μια χαρά,στα 4 με 5 λεπτά της κλήσης μας,"παγώνει" τελείως ο ήχος,δηλαδή ο άλλος παύει να με ακούει ενώ η κλήση συνεχίζεται κανονικά (ενώ η μπάρα της έντασης του μικροφώνου μου στα αριστερά συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει όσο μιλάω,δηλαδή δίχνει ότι δουλεύει σωστά υποτίθεται). Κλείνω τη συνομιλία. Πατάω πάλι κλήση. Όλα οκ. Και στα 4-5 λεπτά ξανά παγώνει ο ήχος. Λες και έχω χρονοδιακόπτη. ΛοΛ.

Δεν είναι άκρως παράλογο? Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν ανα 5 λεπτά να κόβω την κλήση και να ξανακάνω πάλι από την αρχή.

1) Τα ακουστικά και το μικρόφωνο δουλεύουν άψογα σε όλα (μουσική,ηχογραφήσεις κλπ).

2) Ισχύει με όλες μου τις επαφές αυτό και όχι μονο με μία.

3) Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει ακόμη και αν κάνω "βίντεο κλήση". Η εικόνα παραμένει κανονικά,όμως ο ήχος παγώνει στο 5λεπτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...