Προς το περιεχόμενο

Asus Xonar DX Sound Card

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα ήχου και να πάρω την Asus Xonar DX. Η motherboard μου είναι μια intel 3 series (DG35EC), αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορεί αυτή η κάρτα να συνδεθεί σε αυτή τη motherboard, δεν ξέρω αν έχει σχέση η μάρκα της μητρικής.

Δημοσ.
Όχι μαν.. αυτό μας έλειπε..

Σε ευχαριστώ. Θέλω να κάνω & μια ερώτηση όσον αφορά τη συνδεσμολογία κι όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Οι κάρτες pci express συνδέονται στη μπλε θύρα της motherboard? Γιατί αυτή δυστυχώς είναι καλυμμένη από την κάρτα γραφικών μου η οποία είναι τεράστια (gtx 260 gigabyte). Κι από κάτω βλέπω μια άσπρη θύρα ελεύθερη, αυτό είναι το απλό pci? Εδώ είναι μια foto που τράβηξα πριν από λίγο από το κάτω μέρος του εσωτερικού :

jf8b42.jpg

Ακόμα κι αν έπερνα μια asus συνδεσμολογίας απλού pci, δυστυχώς δε θα μπορούσα να τη βάλω ούτε εκεί επειδή όπως βλέπετε δε μπορεί να βγει από αριστερά καθότι σε αυτό το σημείο υπάρχουν 2 άσπρα καλώδια που συνδέονται στο δεξί μέρος της μητρικής με ένα κίτρινο, τι στο καλό είναι αυτά?

Αν τελικά δεν έχω λύση για εσωτερική, είναι καλή επιλογή μια εξωτερική usb? Συγκεκριμένα αυτή εδώ. Θα είναι σα να έχω εσωτερική ή μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα που δε συναντάμε στις εσωτερικές?

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ. Θέλω να κάνω & μια ερώτηση όσον αφορά τη συνδεσμολογία κι όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Οι κάρτες pci express συνδέονται στη μπλε θύρα της motherboard? Γιατί αυτή δυστυχώς είναι καλυμμένη από την κάρτα γραφικών μου η οποία είναι τεράστια (gtx 260 gigabyte). Κι από κάτω βλέπω μια άσπρη θύρα ελεύθερη, αυτό είναι το απλό pci?

Ναι, η άσπρη θύρα είναι απλή PCI.

Ακόμα κι αν έπερνα μια asus συνδεσμολογίας απλού pci, δυστυχώς δε θα μπορούσα να τη βάλω ούτε εκεί επειδή όπως βλέπετε δε μπορεί να βγει από αριστερά καθότι σε αυτό το σημείο υπάρχουν 2 άσπρα καλώδια που συνδέονται στο δεξί μέρος της μητρικής με ένα κίτρινο, τι στο καλό είναι αυτά?

Αυτά είναι usb, και δεν είναι υποχρεωτικό να τα 'χεις, αν σε καλύπτουν οι θύρες στο back panel και στο front panel (αν έχεις). Άσε που μπορείς να τα βάλεις ακριβώς από πάνω που δε θα ενοχλούν κανέναν.

Αν τελικά δεν έχω λύση για εσωτερική, είναι καλή επιλογή μια εξωτερική usb? Συγκεκριμένα αυτή εδώ. Θα είναι σα να έχω εσωτερική ή μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα που δε συναντάμε στις εσωτερικές?

Όπως σου είπα, μπορείς κάλλιστα να βάλεις μια PCI. Και οι 2 PCI-E X1 είναι κατηλειμμένες;

Δημοσ.

Αυτά είναι usb, και δεν είναι υποχρεωτικό να τα 'χεις, αν σε καλύπτουν οι θύρες στο back panel και στο front panel (αν έχεις). Άσε που μπορείς να τα βάλεις ακριβώς από πάνω που δε θα ενοχλούν κανέναν.

Όπως σου είπα, μπορείς κάλλιστα να βάλεις μια PCI. Και οι 2 PCI-E X1 είναι κατηλειμμένες;

Τώρα κατάλαβα, οι άλλες θύρες usb από πάνω ναι μου είναι αρκετές, μάλλον αυτά θα τα βγάλω τελείως γιατί δε μου χρειάζονται τόσο.

Οι pci από κάτω δεν είναι κατειλημμένες, οπότε εκεί θα την βάλω. Απλά ήθελα μια καλή asus κι όποια κι αν κοίταξα στο πλαίσιο ήταν pci express. Θα πρέπει να ψάξω κάτι άλλο για απλό pci.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Αν θες σε pci Βγάλε τις usb και βάλε αυτή.Η μητρική σου έχει 2 pci-e x1 οπως σου είπα πιο πάνω οπότε αν δεν είναι δεσμευμένες μπορείς να βάλεις εκεί την xonar.Δες εδώ να καταλάβεις πως είναι. 20050601.gif

Στα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο έχουν κάνει λάθος.

Δημοσ.
Βγάλε τις usb και βάλε αυτή.

Πρωτόκολλο σύνδεσης λέει pci express και στην ονομασία pci low profile. Μπορεί αυτή η κάρτα να συνδεθεί στο απλό pci?

Στα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο έχουν κάνει λάθος.

Edited: Ναι κοίταξα & σε ξένα sites και τελικά είναι απλή pci. Μάλλον αυτή θα πάρω τελικά. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...