GGKING Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το δοκίμασα μόλις,αλλα και παλι παρόλο που την επιλογή του ενισχυτή την εχει σε κατάσταση on,δεν βρίσκει σήμα......Περίεργο δεν ειναι να υπάρχει πρόβλημα καλυψης...??!!! Καλυψη mpeg2 η mpeg4? δεν υποστηρίζει mpeg4 η συγκεκριμένη οθόνη!! Για mpeg2 για τα 4 καναλια της Ερτ κάνε αυτο που σου ειπα αν δε δουλέψει έχει προβλημα ο δεκτης του μονιτορ.Tα καναλια της ερτ τα έπιανες παλιοτερα απο άλλη τηλεόραση?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλυψη mpeg2 η mpeg4? δεν υποστηρίζει mpeg4 η συγκεκριμένη οθόνη!!Για mpeg2 για τα 4 καναλια της Ερτ κάνε αυτο που σου ειπα αν δε δουλέψει έχει προβλημα ο δεκτης του μονιτορ.Tα καναλια της ερτ τα έπιανες παλιοτερα απο άλλη τηλεόραση? Για τα 4 κανάλια της Ερτ με ενδιαφέρει προστιγμής..εκανα αυτο που ειπες..αλλα δεν μου δειχνει κάτι και βγαζει μήνυμα πως δεν υπαρχει σήμα(όλα αυτα σε κατασταση DTV)επινθυμίζω πως δεν βρίσκομαι σε περιοχή της Αθήνας αλλα για Κέρκυρα ενδιαφέρομαι...!! οχι ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να βρω τα ψηφιακά της Ερτ... καταλήγουμε δλδ πως έχει πρόβλημα ο δέκτης..???
GGKING Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Για τα 4 κανάλια της Ερτ με ενδιαφέρει προστιγμής..εκανα αυτο που ειπες..αλλα δεν μου δειχνει κάτι και βγαζει μήνυμα πως δεν υπαρχει σήμα(όλα αυτα σε κατασταση DTV)επινθυμίζω πως δεν βρίσκομαι σε περιοχή της Αθήνας αλλα για Κέρκυρα ενδιαφέρομαι...!!οχι ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να βρω τα ψηφιακά της Ερτ... καταλήγουμε δλδ πως έχει πρόβλημα ο δέκτης..??? Δε μπορώ να βγάλω τέτοιο συμπέρασμα οτι έχει πρόβλημα ο δεκτης γιατι δε ξέρω αν η κέρκυρα έχει κάλυψη, που μάλλον θα έχει... άλλοι εκει γύρω πιάνουν ψηφιακή?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δε μπορώ να βγάλω τέτοιο συμπέρασμα οτι έχει πρόβλημα ο δεκτης γιατι δε ξέρω αν η κέρκυρα έχει κάλυψη, που μάλλον θα έχει... άλλοι εκει γύρω πιάνουν ψηφιακή? ε..καλά αν πιανουν οι αλλοι γύρω μου και δεν εχω σήμα εγώ..τοτε βγάζω και εγω σιγουρο συμπερασμα πως έχει πρόβλημα ο δέκτης.. θα το ψάξω..σ'ευχαριστώ..!
@topos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδια να κανω κ γω μια ερωτηση...? Το radio πως στο καλο δουλευει?Πιανει κλασικα fm? Υ.Γ Tην wd227 εχω και μου ηρθε με ενα κολλημενο pixel(πρασινο),ξερετε εαν καλυπτετε απο την εγγυηση?
GGKING Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδια να κανω κ γω μια ερωτηση...? Το radio πως στο καλο δουλευει?Πιανει κλασικα fm? Υ.Γ Tην wd227 εχω και μου ηρθε με ενα κολλημενο pixel(πρασινο),ξερετε εαν καλυπτετε απο την εγγυηση? Ναι η εγγύηση είναι για πρόβλημα έστω και σε ένα pixel.Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να ρωτήσεις.Άλλιώς την πας πακέτο στο κατάστημα αν την πείρες πχ εχθές δεν ξέρω αν ισχύει το μέχρι 7 μέρες επιστροφή απο τη μέρα που την αγόρασες...Ελπίζω να έχει καλό after sale service το κατάστημα που τη πείρες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- ε..καλά αν πιανουν οι αλλοι γύρω μου και δεν εχω σήμα εγώ..τοτε βγάζω και εγω σιγουρο συμπερασμα πως έχει πρόβλημα ο δέκτης..θα το ψάξω..σ'ευχαριστώ..! Ναι αλλά αν είσαι αθήνα και δε πιάνεις τότε έχεις σίγουρα πρόβλημα. Διότι στην αθήνα έχει επαρκή κάλυψη και στο auto searching της οθόνης σου συνήθως τα πρώτα κανάλια που βρίσκει είναι τα 4 ψηφιακά.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- [/color] Ναι αλλά αν είσαι αθήνα και δε πιάνεις τότε έχεις σίγουρα πρόβλημα. Διότι στην αθήνα έχει επαρκή κάλυψη και στο auto searching της οθόνης σου συνήθως τα πρώτα κανάλια που βρίσκει είναι τα 4 ψηφιακά. Λοιπόν μάλλον ξεδιαλύνει το τοπίο ...δεν υπάρχει κάλυψη στην Κέρκυρα,η ΕΡΤ έχει επιλέξει να μεταδίδει μόνο στις <ΜΕΓΑΛΕΣ>περιοχές..λες και εμείς δεν την πληρώνουμε...τι να πει κανεις....!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.