deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 εεε καμια μπλουζα; σιγουρα πραματα ωραιο αλλα του εχω παρει ηδη και χωρις μεγαλη επιτυχια1ευχαριστω παντως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Όποτε διαβάζω θέματα "τι δώρο να κάνω" με πιάνουν τα πορνοδιαστροφικά μου... Αλλα τέλος πάντων! Στο θέμα μας τώρα. Για ρομαντικούς: Θα μπορούσες να πάρεις ένα μπουκάλι κρασί και να τον οδηγήσεις σε μια ήσυχη παραλία για να το απολαύσετε κάνοντας βόλτα στην άμμο ακούγοντας τα κυματάκια....και πανω στο τρίτο πλαφ, τα πετάς όλα και του ορμάς ετσι τσίτσιδη. Αν γλυτώσεις την πνευμονία θα περάσεις καλά (Sorry δεν άντεξα) Αν δεν γουσταρίζεις ολα τα παραπάνω, ενα "καλο" άρωμα ειναι οτι πρέπει.(αρκεί να μην το δώσεις με στιλ "παρ το ρε μπιχλα") χμ..δεν εχει καλο καιρο..το αρωμα μ φαινεται λγ απροσωπο.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:24 ---------- οκ να το ξερω δλδ. θα αφηνω το κλειδι αλλα οχι και μια bmw απ εξω και ερωτηση; με την δικια σου μια φορα τον χρονο το κανετε για να θεωρειται κατι τετοιο δωρο; η μηπως φοραει τοσο χαλια εσωρουχα:devil: χεχε εισαι κακια!αλλα ηταν καλο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ---------- Εμένα πάντως όποτε μου κάνουν δώρο το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να ανταποδώσω. Γιατί με υποχρεώνετε ρε 'σεις; Δε θέλω δώρα. Πάμε έξω να τα πιούμε. Μισά-μισα. Δώρα και κουταμάρες. εχεις ενα δικιο.απλα αλλο τα γεννεθλια μου και σου και μασ και αλλο ενα δωρο για μια επετειο
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σωβρακίδι κάλβιν κλάιν, εγγύηση. Αλλά μόνο αν έχει σώμα σαν του αποπάνω.
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Post pics φορώντας τα εσώρουχά σας plz&thx οκ...θα δω τι μπορω να κανω...
slipknot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 -Ένα βιβλίο του LaVey, κατά προτίμηση τη Βίβλο. -Όλη τη δισκογραφία των Iron Maiden ή ένα best of, το ίδιο πράμα είναι. -Μια ωραία αρβύλα. Λέω μία γιατί με 40 ευρώ ζευγάρι δεν παίρνεις.
deadstar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 -Ένα βιβλίο του LaVey, κατά προτίμηση τη Βίβλο. -Όλη τη δισκογραφία των Iron Maiden ή ένα best of, το ίδιο πράμα είναι. -Μια ωραία αρβύλα. Λέω μία γιατί με 40 ευρώ ζευγάρι δεν παίρνεις. απο αυτα τα τρια διαλεγω το 1ο!πλ ωραιο
Chris_85 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Eνα επωνυμο πορτοφολι.. Για πιο φρι καταστασεις: Βιντεοσκοπεις τον εαυτο σου, αρχιζοντας με στριπ τιζ και τελειωνοντας ''τελειωνοντας''. Περνας το αρχειο στον η/υ του. Τον βαζεις να το δει..και κατεβαινεις κατω απ το γραφειο.. Προσωπικα το εκτιμησα
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Και μετά το βλέπουμε κι εμείς και δε χρειάζονται pics, plz και thx. Great job.
deadstar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Eνα επωνυμο πορτοφολι.. Για πιο φρι καταστασεις: Βιντεοσκοπεις τον εαυτο σου, αρχιζοντας με στριπ τιζ και τελειωνοντας ''τελειωνοντας''. Περνας το αρχειο στον η/υ του. Τον βαζεις να το δει..και κατεβαινεις κατω απ το γραφειο.. Προσωπικα το εκτιμησα ακουγεται πλ πρωτοτυπο αλλα αρκετα τολμηρο για εμενα...=ρ
Chris_85 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το ''επωνυμο'' πορτοφολι το ειδες?? Πηρα ενα camel 62 ευρα σαν δωρο για τον αδερφο μου κ τλκ το οικειοποιηθηκα..
deadstar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το ''επωνυμο'' πορτοφολι το ειδες?? Πηρα ενα camel 62 ευρα σαν δωρο για τον αδερφο μου κ τλκ το οικειοποιηθηκα.. μια χαρα σε βρισκω! το ειδα απλα δεν νμζ να του αρεσει ...
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το πορτοφόλι είναι ωραία ιδέα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Είναι καλό να έχεις κάτι να βάλεις μέσα. Εγώ έχω 3 πορτοφόλια από δώρα δηλαδή, αν είναι δυνατόν.
deadstar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το πορτοφόλι είναι ωραία ιδέα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Είναι καλό να έχεις κάτι να βάλεις μέσα. Εγώ έχω 3 πορτοφόλια από δώρα δηλαδή, αν είναι δυνατόν. ναι μωρε και εχει κιολας το χαμενο!
tzotzo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Α,α το αρεσει το Star Wars παρτου ενα lightsaber. Δεν ξερω ποσο εχει αλλα αξιζει να κανεις μια υπερβαση και θα ειναι τοσο ξεχωριστο η μια μασκα Darth Vader......
eSATA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 αφού καίγεται με το Πισι.. http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Keyboards/Logitech-Wave-Corded-920-000339.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/NZXT-Avatar-Black-2600-Dpi-AVTR-001BL.htm http://www.plaisio.gr/Peripherals/Multimedia/Headsets/Sennheiser-PC141-Headset.htm οδηγαει τιποτα; Για μένα δεν είναι το μπιφτέκομα το δώρο αλλα η "έξυπνη" σκέψη κατ εμε!!! Ωστόσο παίζει ρόλο και το άτομα πάντα!!! Πχ εγώ που είμαι και λίγο μαλάκας θα μου άρεσε κάτι που θα με κάνει να γελάσω παρά κάποιο υλικό αγαθό.. καταλαβαίνεις νομίζω... ευκολο, εσυ γελας με οτιδήποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.