Προς το περιεχόμενο

δώρο επετείου

deadstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν σου αρέσει σαν ιδέα μην το κάνεις όσο πουτανέ το φαντασιώθηκα εγώ!!!!!!:X

καλα..θα τ εχω μεσα στα υποψιν

μεχρι στιγμης η προταση σου ειναι στην κορυφη..:P

Δημοσ.

Όποτε διαβάζω θέματα "τι δώρο να κάνω" με πιάνουν τα πορνοδιαστροφικά μου... Αλλα τέλος πάντων!

Στο θέμα μας τώρα. Για ρομαντικούς: Θα μπορούσες να πάρεις ένα μπουκάλι κρασί και να τον οδηγήσεις σε μια ήσυχη παραλία για να το απολαύσετε κάνοντας βόλτα στην άμμο ακούγοντας τα κυματάκια....και πανω στο τρίτο πλαφ, τα πετάς όλα και του ορμάς ετσι τσίτσιδη. Αν γλυτώσεις την πνευμονία θα περάσεις καλά (Sorry δεν άντεξα) :lol::devil:

Αν δεν γουσταρίζεις ολα τα παραπάνω, ενα "καλο" άρωμα ειναι οτι πρέπει.(αρκεί να μην το δώσεις με στιλ "παρ το ρε μπιχλα")

Δημοσ.

εσεις οι αντρες σπανια μπορειτε να σκεφτειτε να σας να κανουν ενα σοβαρο δωρο, τελικα ετσι θελετε το φιογκο στο κεφαλι και παμε ερχεται και πιο φτηνα.

Δημοσ.
εσεις οι αντρες σπανια μπορειτε να σκεφτειτε να σας να κανουν ενα σοβαρο δωρο, τελικα ετσι θελετε το φιογκο στο κεφαλι και παμε ερχεται και πιο φτηνα.

Εγώ πρώτα θα προτιμούσα ένα κλειδί απο BMW M3 μετά θα μου άρεσε 100000 φορές ο φιόγκος να ούμε απο ένα άρωμα ή μια μπλούζα!!! Γιατί είναι κάτι διαφορετικό και δεν το κάνει κανείς συχνά!!!

Δημοσ.

Αν θέλουμε σοβαρό δώρο είμαστε αδερφές. Αν θέλουμε πουτανέ δώρο είμαστε λεχρίτες. Αν θέλουμε και τα δύο είμαστε πλεονέκτες. Make up your f***ing minds :shock:

Δημοσ.

Επειδή δεν δίνω (δίνουμε) ιδιαίτερη σημασία στα δώρα της στιγμής ή στα δώρα του "πρέπει". Προτιμούμε την καθημερινή συμπεριφορά και το οσο λιγότερο πρήξιμο των όρχεων... :-);)

Φαρίνα φουσκώνει μόνο του!

Δημοσ.
Επειδή δεν δίνω (δίνουμε) ιδιαίτερη σημασία στα δώρα της στιγμής ή στα δώρα του "πρέπει". Προτιμούμε την καθημερινή συμπεριφορά και το οσο λιγότερο πρήξιμο των όρχεων... :-);)

Φαρίνα φουσκώνει μόνο του!

+απειρο στο τετράγωνο επι 10 εις την δεκάτη ογδόη μαν!!!

Δημοσ.
Εγώ πρώτα θα προτιμούσα ένα κλειδί απο BMW M3 μετά θα μου άρεσε 100000 φορές ο φιόγκος να ούμε απο ένα άρωμα ή μια μπλούζα!!! Γιατί είναι κάτι διαφορετικό και δεν το κάνει κανείς συχνά!!!

οκ να το ξερω δλδ. θα αφηνω το κλειδι αλλα οχι και μια bmw απ εξω:P

και ερωτηση; με την δικια σου μια φορα τον χρονο το κανετε για να θεωρειται κατι τετοιο δωρο; η μηπως φοραει τοσο χαλια εσωρουχα:devil::devil::devil:

Δημοσ.

Εμένα πάντως όποτε μου κάνουν δώρο το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να ανταποδώσω. Γιατί με υποχρεώνετε ρε 'σεις; Δε θέλω δώρα. Πάμε έξω να τα πιούμε. Μισά-μισα. Δώρα και κουταμάρες.

Δημοσ.
Αν θέλουμε σοβαρό δώρο είμαστε αδερφές. Αν θέλουμε πουτανέ δώρο είμαστε λεχρίτες. Αν θέλουμε και τα δύο είμαστε πλεονέκτες. Make up your f***ing minds :shock:

ποιες αδερφες μωρε; τι λες;

Δημοσ.
οκ να το ξερω δλδ. θα αφηνω το κλειδι αλλα οχι και μια bmw απ εξω:P

και ερωτηση; με την δικια σου μια φορα τον χρονο το κανετε για να θεωρειται κατι τετοιο δωρο; η μηπως φοραει τοσο χαλια εσωρουχα:devil::devil::devil:

Για μένα δεν είναι το μπιφτέκομα το δώρο αλλα η "έξυπνη" σκέψη κατ εμε!!!

Ωστόσο παίζει ρόλο και το άτομα πάντα!!!

Πχ εγώ που είμαι και λίγο μαλάκας θα μου άρεσε κάτι που θα με κάνει να γελάσω παρά κάποιο υλικό αγαθό..

καταλαβαίνεις νομίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...