minarokeftes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 κατι αλλο??να ουμε? αχαχαχαχα να ούμε!!!!! αν ήταν κοπέλα θα σου έλεγα ενα swarovski..... Αρώματα φοράει πάρε καμια κολώνια καλή!!! Armani-Huggo-Davidoff-Lancome καλες μαρκες!!!
Höfdingadrapa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Τα πρώτα 4 μαζί ρε τρελό. Η φωτογραφία θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά και με τα τα υπόλοιπα κάνεις δουλειά. /εντιτ: Το άρωμα σημαίνει χωρισμός. =ρ
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 α!το βρηκεσ! την προτιμω ολοσωμη την φωτο και βσκ αυτος θα πρεπει να μ κανει δωρο λάκτα ή τριαντάφυλλο ή προφυλακτικό..! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:33 ---------- Τα πρώτα 4 μαζί ρε τρελό. Η φωτογραφία θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά και με τα τα υπόλοιπα κάνεις δουλειά./εντιτ: Το άρωμα σημαίνει χωρισμός. =ρ ασ μου στοιχισει!χαλαλι!
minarokeftes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558289 Με αυτό πραγματικά θα σε λάτρευε!!! αλλα λίγο έξω απο το μπάτζετ σου...
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 οχι...αλλα για πες την ιδεα σου..λεω να κανω και ενα δωρο στν εαυτο μ!
Höfdingadrapa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ασ μου στοιχισει!χαλαλι! I think i have a mental advantage on this guy. Φίλε θα με βρεις στο τσαμπέ στο θέμα με τις φωτογραφίες μελλόν..φτου...μελών. Μη πάρεις αυτή με την motorhead μπλούζα.
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558289 Με αυτό πραγματικά θα σε λάτρευε!!! αλλα λίγο έξω απο το μπάτζετ σου... σνιφφφ! μ αρεσει π ειναι λιιιιιγο εξω απ το μπατζετ...742.86 ευρω..=ρ
minarokeftes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 σνιφφφ!μ αρεσει π ειναι λιιιιιγο εξω απ το μπατζετ...742.86 ευρω..=ρ Θα σε λατρέψει πίστεψέ με!!!!!!!!!!!!!!!! Απο ομάδες ασχολείται με τίποτες?
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 I think i have a mental advantage on this guy.Φίλε θα με βρεις στο τσαμπέ στο θέμα με τις φωτογραφίες μελλόν..φτου...μελών. Μη πάρεις αυτή με την motorhead μπλούζα. =ρ αμα ειναι και τζαμπε (να σ πω...?εχεις καταλαβει οτι ειμαι κοπελα?)
Höfdingadrapa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Έχεις facebook; Οκ lucifer αξίζω ban. Κάντο ρε φίλε πλιζ.
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Θα σε λατρέψει πίστεψέ με!!!!!!!!!!!!!!!! Απο ομάδες ασχολείται με τίποτες? οχι πλ...=/ ειναι αεκ αλλα δν ασχολειται και πλ τ αρεσει πλ τρ π τ θυμηθηκα το family guy ... το tichu αν το 3ερεισ(επιτραπεζιο παιχνιδι στρατηγικησ,πλ ωραιο το πηρε απ τ playhouse )... τ αρεσει πλ η μουσικη ... τα star wars ... ..
minarokeftes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 οχι πλ...=/ειναι αεκ αλλα δν ασχολειται και πλ τ αρεσει πλ τρ π τ θυμηθηκα το family guy ... το tichu αν το 3ερεισ(επιτραπεζιο παιχνιδι στρατηγικησ,πλ ωραιο το πηρε απ τ playhouse )... τ αρεσει πλ η μουσικη ... τα star wars ... .. Βασικά με τέτοια γούστα ξαναγυρνάω στο κλειδί!!! Εγώ θα τρελενόμουν αν μου το κάνανε.... και θα το κράταγα για πάντα το κλειδί....
deadstar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Έχεις facebook; Οκ lucifer αξίζω ban. Κάντο ρε φίλε πλιζ. το εχω διαγραψει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ---------- deadstar γράφε ελληνικά, ευχαριστώ. =) ελληνικα γραφω...:ς ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- Βασικά με τέτοια γούστα ξαναγυρνάω στο κλειδί!!! Εγώ θα τρελενόμουν αν μου το κάνανε.... και θα το κράταγα για πάντα το κλειδί.... δεν ειναι λιγο πουτανε μωρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.